یکشنبه , ۲۹ مهر ۱۳۹۷

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / سالاد/دسر /پيش غذا / آموزش و طرز تهیه قارچ ناپلی با سس تارتار

آموزش و طرز تهیه قارچ ناپلی با سس تارتار

آموزش و طرز تهیه قارچ ناپلی با سس تارتار
آموزش و طرز تهیه قارچ ناپلی با سس تارتارمواد لازم •
يك كيلوگرم قارچ •
نيم پيمانه آرد سوخاري الك شده با ادويه معطر •
يك عدد تخم مرغ •
يك قاشق غذاخوري شير •
نيم قاشق چاي خوري نمك •
روغن زيتون
طرز تهيه
قارچ ها را به خوبي شسته و مي گذاريم خشك شوند . تخم مرغ را به آرامي زده و شير و نمك را به آن افزوده و بهم مي زنيم. قارچ ها را در مخلوط شير و تخم مرغ مي گذاريم و در روغن زيتون داغ شده در ماهيتابه سرخ مي كنيم تا رنگ آن ها قهوه اي شود، قارچ ها را داغ سرو كنيد. اين پيش غذارا ميتوانيد با سس تارتار سروكنيد

همچنین ببینید

طرز تهیه بستنی با ژله انار

با توجه به نزدیک شدن بلند ترین شب سال در مطلب طرز تهیه بستنی با ژله …

دیدگاهتان را بنویسید