شنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۷

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / آموزش و طرز تهیه (موجور) غذای سنتی ترکیه

آموزش و طرز تهیه (موجور) غذای سنتی ترکیه

آموزش و طرز تهیه (موجور) غذای سنتی ترکیهآموزش و طرز تهیه (موجور) غذای سنتی ترکیهمواد لازم :
* تخم مرغ : 2 عدد
* شوید خرد کرده : 4 قاشق غ
* کدو متوسط : 2 عدد
* پنیر سفید : 150 گرم
* روغن : مایع * نمک و فلفل
طرز تهیه
کدوها را پوست گرفته و رنده کنید و با پنیر رنده شده و شوید خرد کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنین و داخل ماهیتابه چرب بریزید و صاف کنین و روی حرارت بگذارین تا کاملا بپزه . سپس طرف دیگه رو برگردونین تا بپزه و سرخ بشه . بعد تزیین کرده و سرو کنین . در ضمن می توانید به جای اینکه این غذا را یکجا توی ماهیتابه تهیه کنید ، مثل کتلت یا شامی لقمه ای آن را سرخ کنید

همچنین ببینید

طرز تهیه حلیم

این لحظه در مطلب طرز تهیه حلیم از مجله اینترنتی نخل و آفتاب برای شما …

دیدگاهتان را بنویسید