شنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

انار پلو

مواد لازم :

برنج:4 پیمانه

پیاز: یک عدد

انار: دو پیمانه

کشمش: یک‌چهارم پیمانه

خلال پسته: 4 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده: 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه پلویی: به میزان لازم

زعفران دمکرده: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا برنج از قبل خیس شده را روی حرارت قرار دهید و سپس آبکش نمایید. یک پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

بعد از آماده شدن پیاز حرارت را کم کنید و کشمش را همراه خلال پسته، گشنیز، ادویه پلویی و زعفران به پیاز اضافه کنید.

سپس حرارت را خاموش کنید و انار را به این مواد بیفزایید. کف یک قابلمه یک تکه نان را به عنوان ته‌دیگ قرار دهید و برنج را به همراه این مواد لایه لایه در قابلمه بریزید و برنج را دم بگذارید.

بعد از گذشت 25 تا 30 دقیقه انار پلوی شما آماده است.

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

11 نکته برای پخت خورش قیمه

در مطلب 11 نکته برای پخت خورش قیمه با مجله اینترنتی نخل و آفتاب همراه …

دیدگاهتان را بنویسید