سه شنبه , ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸

خانه / آشپزی و تغذیه / نکات آشپزی / جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

جلوگیری از کپک زدن آبلیمو و آبغوره

آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی هستند که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود.در این پست مجله اینترنتی نخل و آفتاب چند روش برای جلوگیری از کپک زدن این مواد را برای شما قرار دادیم.

نحوه نگهداری آبلیمو و آبغوره,ظروف نگهداری آبلیمو و آبغوره

آبلیمو یا آبغوره را باید حتما داخل شیشه تمیز بریزید و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. بهتر است به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک ها وجود نداشته باشد.

کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، می گویند بعد از این که آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری های موجود در آن، از بین برود. با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می یابد.

در رابطه با نگهداری آبلیمو و آبغوره باید گفت که قراردادن این مواد در آفتاب، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن ها می شود. با توجه به این که ویتامین c موجود در آبلیمو یا آبغوره، به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می رود؛ بنابراین باید از قراردادن این مواد در مقابل نور آفتاب به طور جدی خودداری شود.

از ظرف های پلاستیکی یا بطری های آب معدنی برای نگهداری آبلیمو استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود. بنابراین از ظرف های شیشه ای استفاده کنید و بهتر است این ظرف های شیشه ای، تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند.

همچنین ببینید

نکته هایی برای بهتر درست کردن کیک

در مطلب نکته هایی برای بهتر درست کردن کیک از مجله اینترنتی نخل و آفتاب …

دیدگاهتان را بنویسید