پنج شنبه , ۲۸ دی ۱۳۹۶

خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش های ترکیه ای,نحوه پخت خورش داوود پاشا

طرز تهیه خورش داوود پاشا یک غذای خوشمزه ترکیه ای
مواد لازم برای خورش داوود پاشا :

گوشت چرخ کرده  1 کیلو
 پیاز رنده شده  2 عدد
 پودر نعنا خشک  1 قاشق سوپخوری
 رب انار ملس  2 قاشق سوپخوری
آب 1 لیوان
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
کره مقداری

خورش داوود پاشا :
در یک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطی از گوشت گوسفندی و گوساله است با یک عدد پیاز رنده شده، ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهید، سپس  با کمک دست قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید. گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و آن را  داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

مقداری کره در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز باقی مانده را رنده کرده، داخل تابه بریزید و  آن را کمی تفت دهید. بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد، قلقلی ها را  داخل تابه خوب سرخ کنید. در این زمان پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمی تفت دهید. رب انار ملس را در یک لیوان آب خوب حل کنید، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.

بعد از نیم ساعت که غذا خوب جا افتاد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

همچنین ببینید

طرز تهیه حلیم

این لحظه در مطلب طرز تهیه حلیم از مجله اینترنتی نخل و آفتاب برای شما …

پاسخ دهید