یکشنبه , ۵ خرداد ۱۳۹۸

دو دسر خوشمزه تابستانی

باتراسکاچ
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان سرد شدن: 6 ساعت
مواد لازم برای تهیه باتراسکاچ
• یک پیمانه= آرد سفید
•جودو سر نیمه کوبیده (جو پوست کنده= ¼ پیمانه
• شکر قهوه ای=¼ پیمانه
•نصف پیمانه =کره
• نصف پیمانه =مغز گردو
• نصف پیمانه =خامه کاراملی روی بستنی
•بستنی شکلاتی یا وانیلی= 3.5 لیتر
طرز تهیه باتراسکاچ
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط آرد سفید، جو دوسر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. تکه های کره را اضافه کنید و هم بزنید. مغز گردو را اضافه کنید و مواد را داخل تابه پیرکسی که چرب نکرده اید بریزید. به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید تا زمانیکه هنوز گرم است، خرده های گردو را اضافه کنید. اجازه دهید خنک شود.
2. نیمی از بستنی کاراملی را هم بزنید تا نرم شود و آن را روی خمیر به دست آمده پهن کنید. بقیه دسر را روی آن قرار دهید و با خرده های گردو تزئین کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 ساعت داخل یخچال نگهدارید.
باتراسکاچ نوعى آب نبات سفت حاوى شکر قهوه ای و کره است.
کیک بستنی توت فرنگی
تعداد= 10 نفر
زمان آماده سازی= 20 دقیقه
زمان سرد شدن=10 ساعت
مواد لازم برای تهیه کیکبستنی توت فرنگی
• قیف بستنی خرد شده= 1.5 پیمانه
• نصف پیمانه= کره یا مارگارین آب شده
•شکر = ¼ پیمانه
• توت فرنگی تازه= 3.5 پیمانه
• یک لیتر =بستنی وانیلی آب شده
•شیر خشک= 1/3 پیمانه
•خامه وانیلی= 1.5 پیمانه
• خامه پف کرده (اختیاری)
• بادام خرد شده (اختیاری)
• توت فرنگی (اختیاری)
طرز تهیه کیک بستنی توت فرنگی
1. در یک کاسه کوچک، خرده های قیف بستنی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در یک ظرف گرد فشار دهید تا به هم بچسبند.
2. سه پیمانه توت فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که له شود مخلوط کنید، سپس شیر خشک را به دسر اضافه کنید. آن را روی خرده های نان بستنی بریزید. 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. خامه وانیلی را روی پای بریزید و دو ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید.
3. 30 دقیقه پیش از سرو، پای را در اتاق بگذارید تا کمی نرم شود. در صورت تمایل، روی آن را با خامه پف کرده، بادام و توت فرنگی تزئین کنید.

همچنین ببینید

طرز تهیه بستنی با ژله انار

با توجه به نزدیک شدن بلند ترین شب سال در مطلب طرز تهیه بستنی با ژله …

دیدگاهتان را بنویسید