یکشنبه , ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

سالاد تخم مرغ

در این مطلب از مجله اینترنتی نخل و آفتاب آموزش طرز تهیه سلاد تخم مرغ را برای شما آورده ایم که بهتر است آنرا خنک میل کنید…

نحوه درست کردن سالاد تخم مرغ,پخت سالاد تخم مرغ
مواد لازم :

تخم مرغ پخته۱۲ عدد (این تعداد تخم مرغ برای ۴ تا ۶ نفره)
پیازچهیک چهارم فنجان
 کرفس خرد شدهنصف فنجان
فلفل دلمه قرمز خرد شده نصف فنجان
خردل۳ قاشق غذاخوری
سس مایونزیک سوم فنجان
سرکه۱ قاشق غذاخوری
سس تندچند قطره
پاپریکایک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه :
تخم مرغ ها را درشت خرد کرده و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیازچه، کرفس و فلفل دلمه را هم به آن اضافه کنید.
داخل یک کاسه کوچک، سس مایونز، خردل، سرکه و سس تند را مخلوط کرده و بعد به آرامی این سس را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید. در آخر هم پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

نکته:

برای پخت تخم مرغ می توانید این روش را امتحان کنید. یک قابلمه برداشته و به مقدار یک اینچ آب داخل آن بریزید و تخم مرغ ها را داخل آن قرار بدهید. بگذارید آب جوش بیاید و بعد آن را از روی حرارت بردارید و درب ظرف را بگذارید. ۱۰ تا ۱۲ دقیقه صبر کرده تا تخم مرغ ها بپزند.

 

 

منبع : beytoote.com