چهارشنبه , ۳۰ مهر ۱۳۹۹

شیرینی انگشتی بادامی

با این آموزش شما هم می توانیئ برای عید امسال شیرینی انگشتی بادامی درست کنید، پس با ما باشید..

شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.

شیرینی انگشتی بادامی

دمای فر : 180 درجه سانتیگراد
زمان پخت : 15 دقیقه

مواد لازم:

 آرد220 گرم
آرد برنج 1/5 قاشق سوپخوری
پودر شکر60 گرم
 پودر بادام2 قاشق غذاخوری
کره خرد شده180 گرم
شکلاتبرای تزئین

 

طرز تهیه:
آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

 

 

 

 

منبع: beytoote.com

همچنین ببینید

طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی

در مطلب طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی از مجله اینترنتی نخل و آفتاب شما را با …