یکشنبه , ۱۹ مرداد ۱۳۹۹

طرز تهیه‌ سوهان قم

در مقاله‌ی زیر آموزشی ساده برای تهیه‌ سوهان برای شما آورده شده است.

طرز تهیه سوهان قم




مواد لازم :
آرد جوانه گندم : ۲۵۰ ‏گرم

خلال پسته و بادام : ۱ ‏لیوان


آرد سفید : ۲۵۰گرم


روغن حیوانی : نیم کیلو

پودر قند : نیم کیلو
زعفران : ۱ ‏قاشق مرباخوری


طرز تهیه :
آرد جوانه گندم و آرد سفید را باهم ترکیب کرده و چند بار از صافی می‌گذرانیم تا نرم شود. آب را اندک‌اندک به آن‌ها می‌افزاییم و با دست ورز می‌دهیم تا تبدیل به خمیر شود (این خمیر باید به صورت مایع باشد). مواد فوق را روی ‏حرارت گذاشته و پودر قند را به آن‌ها اضافه می‌کنیم. روغن را کم‌کم می‌افزاییم. آن قدر این مایع را می‌جوشانیم تا رنگ آن قرمز شود. سپس مواد را روی سطح صافی ریخته و با وردنه صاف می‌کنیم. خلال پسته و بادام را روی آن ریخته و فشار می‌دهیم تا به سوهان بچسبد. بعد از اینکه سوهان سرد شد با چند تکان آن‌ها را از ظرف جدا می‌کنیم.