جمعه , ۱ شهریور ۱۳۹۸

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / بستني/ فالوده / طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه

طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه

طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه
طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه

مواد لازم برای بستنی نارگیلی و انبه:

 انبه رسیده (پوست کنده، بدون هسته و خرد شده) ۳ عدد
آب لیموترش مقداری
 خلال پوست لیموترشمقداری
 لیمو ترش برای تزیین ۶ تکه
عسل۲ قاشق غذاخوری
بستنی نارگیلی۵۰۰ میلی گرم
برگ نعناعمقداری

طرز تهیه بستنی نارگیلی و انبه :
نصفی از تکه های انبه، نصفی از آب لیمو و نصف خلال ها را در یک کاسه گذاشته، روی آن را بپوشانید و تا زمان سرو داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. باقی مانده انبه ها را هم برای ۳ تا ۴ ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند.

انبه های یخ زده را از فریزر درآورده و به همراه باقی مانده آبلیمو و خلال پوست لیمو داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود. بعد این مخلوط انبه را در یک ظرف ریخته و بگذارید داخل فریزر تا زمانی که به آن نیاز داشته باشیم.

درست قبل از سرو، تکه های خنک شده انبه را که در مرحله اول داخل یخچال گذاشتیم در لیوان های مخصوص سرو بستنی بگذارید، بعد بستنی نارگیلی و مخلوط منجمد شده انبه را از فریزر در آورده و آن ها را بین لیوان های سرو تقسیم کنید. با استفاده از برگ نعناع و تکه های لیمو بستنی را تزیین کرده و فورا سرو کنید.

همچنین ببینید

طرز تهیه بستنی با ژله انار

با توجه به نزدیک شدن بلند ترین شب سال در مطلب طرز تهیه بستنی با ژله …

دیدگاهتان را بنویسید