جمعه , ۲۴ مرداد ۱۳۹۹

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / سالاد/دسر /پيش غذا / طرز تهیه تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی

طرز تهیه تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی

تیرامیسو به ایتالیایی tiramisù به معنی بیانداز بالا یکی از محبوبترین کیک ها و دسرهای ایتالیایی است. معروفیت تیرامیسو در ایتالیا بسیار زیاد است و شهرت خاصی دارد. سابقه این دسر لذیذ به سالهای 1960 بازمیگردد. در این سال ها تیرامیسو با نام امروزی اش تهیه نمیشده است تا آنکه در سال 1980 نام دسر تیرامیسو در کتابهای آشپزی ایتالیایی قرار گرفت. تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند . در تهیه دسر تیرامیسو از بیسکوئیت لیدی فینگر آغشته به قهوه و مخلوط همزده ای از پنیر ماسکارپونه استفاده میشود. دسر تیرامیسو به صورت لایه لایه با پودر کاکائو طعم دار میشود.تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، به معنی «بٍکٍش من‌رو بالا») یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است. برای آشنایی با دستور تهیه تیرامیسوی کلاسیک با ما همراه شوید.مواد لازم: تیرامیسو (به ایتالیایی: tiramisù، به معنی «بٍکٍش من‌رو بالا») یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها و دسرهای ایتالیایی است. برای آشنایی با دستور تهیه تیرامیسوی کلاسیک با ما همراه شوید.

طرز تهیه تیرامیسوی کلاسیک؛ دسر محبوب ایتالیایی
مواد لازم

6