دوشنبه , ۴ تیر ۱۳۹۷

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / كيك/شيرني/نان / طرز تهیه رولت توت فرنگی

طرز تهیه رولت توت فرنگی

این لحظه در مطلب طرز تهیه رولت توت فرنگی مجله اینترنتی نخل و آفتاب با نحوه پخت رولت توت فرنگی آشنا  می شوید، با ما همراه باشید…

طرز تهیه رولت توت فرنگی
مواد لازم:
تخم مرغ:  3 عدد
شکر قهوه ای:  100 گرم
اسانس وانیل: 1 قاشق چایخوری
آرد: 75 گرم
شکر دانه درشت: 1 قاشق غذاخوری
توت فرنگی درسته: 200 گرم
توت فرنگی خرد شده: 450 گرم
طرز تهیه:
فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت روشن نمایید.

ظرف مورد نیاز با سایز 30 در 20 سانتی متر را آماده نمایید. تخم مرغ ها و اسانس وانیل و شکر قهوه ای را با هم مخلوط نمایید. با همزن به مدت 10 دقیقه مخلوط نمایید تا زمانی که در حین همزدن خط های همزن روی مخلوط باقی بماند. سپس آرد را اضافه و مخلوط را در سینی بریزید و به طور یک دست پهن نمایید، به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.

پس از پخت دانه های درشت شکر را روی آن بپاشید و یک کاغذ روغنی را روی آن قرار دهید و لایه اسفنجی رولت را روی کاغذ برگردانید. سپس از یک گوشه رولت به گوشه دیگر آن به همراه کاغذ روغنی رول نموده و پس از خنک شدن آن را باز نمایید. کاغذ را جدا نموده و داخل آن را با توت فرنگی های خرد شده و شکر زده شده که به صورت یک مربای غلیظ در آمده، پر و دوباره رول نمایید.

جهت سرو نمودن به رول های کوچک تقسیم و با توت فرنگی تزیین نمایید.

 

توصیه:
جهت افزایش فیبر هر نوع کیک و شیرینی بهتر است از آرد قهوه ای استفاده نمایید اما این کیک اسفنجی جهت حفظ تردی و نرمی نیاز به آرد سفید دارد. رولت توت فرنگی کم چرب بوده و به دلیل وجود توت فرنگی سرشار از ویتامین C و پتاسیم است. بیماران کلیوی در مصرف آن باید احتیاط لازم را بنمایند و افرادی که فشار خون دارند از توت فرنگی بیشتری در واحد مصرفی استفاده نمایند. جهت کاهش میزان کالری از اضافه نمودن شکر به توت فرنگی ها خودداری نمایید.

 

 

 

 

 

 

 

منبع: avayesalamati.com

همچنین ببینید

طرز تهیه حلوا مینیون

در مطلب طرز تهیه حلوا مینیون از مجله اینترنتی نخل و آفتاب با ما برای …