یکشنبه , ۲۴ شهریور ۱۳۹۸

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / سالاد/دسر /پيش غذا / طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج

طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج

طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج
طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج ، سالاد میوه های تابستانی
مواد لازم برای سالاد هندوانه با پنیر کاتیج :
پیاز قرمز خرد شدهیک چهارم فنجان
آبلیمو یک چهارم فنجان
* هندوانه ۴ فنجان
پنیر کاتیج ریز ریز شده یک چهارم فنجان
جیکاما یا سیب زمینی مکزیکی پوست کنده و خرد شدهنصف تا یک فنجان
* فلفل چیلینصف یک فلفل
گشنیز خرد شدهیک چهارم فنجان
زیره برای مزه دار کردنمقدار کمی
* هندوانه (هسته های آن را دربیاورید و به تکه های ۲٫۵ سانتی آن را ببرید)
* فلفل چیلی (دانه های آن را دربیاورید و خرد کنید)

طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج:
در حالی که دارید باقی مواد را آماده می کنید، پیاز خرد شده را در آبلیمو خیس کنید (حدود ۱۰ دقیقه) به آرامی همه مواد را در یک کاسه بزرگ (مخصوص سرو) مخلوط کنید.

فورا سرو کنید. اگه بخواهید تمام شب سالاد را نگه داریدن آن نرم و مرطوب می شود.

همچنین ببینید

طرز تهیه بستنی با ژله انار

با توجه به نزدیک شدن بلند ترین شب سال در مطلب طرز تهیه بستنی با ژله …

دیدگاهتان را بنویسید