در حال بارگذاری
مواد لازم:
قالب مخروطی فلزی یا فنجان فلزی
فویل آلومینیومی
خمیر پیتزا
وردنه
سس
پنیر خرد شده
مواد داخل پیتزا به دلخواه، مرغ، قارچ، فلفل دلمه ای، سوسیس خرد شده و ….
طرز تهیه:
در حال بارگذاریاگر قالب مخروطی فلزی ندارد، یک قالب مخروطی کاغذی را به طور کامل با فویل پوشش دهید، هم از شمت خارج و هم داخل. فر را هم روی 400درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم شود.
در حال بارگذاریخمیر پیتزا که از قبل تهیه کرده اید، فرقی نمی کند از چه نوعی باشد، با وردنه روی یک سطح صاف پهن کنید.
در حال بارگذاریخمیر را به مربع های حدودا 10 سانتی متری برش دهید. البته این اندازه بسته به قالب مخروطی شما دارد.
در حال بارگذاریبدین صورت خمیر را کاملا به دور قالب مخروطی که از قبل درست کرده اید بپیچید. لبه ها و انتهای آن را فشار دهید و مطمئن باشید کاملا بسته شده اند.
در حال بارگذاریخمیرها را در سینی فر بچینید و به مدت 8-10 دقیقه (تا زمانی که خمیر طلایی شود) درون فر قرار دهید.
در حال بارگذاریخمیرها را از فر خارج کنید، اجازه دهید کمی سرد شود و سپس قالب ها را از آن خارج کنید.
در حال بارگذاریمخروط ها را در قالب های نگهدارنده یا فنجان های فلزی بچینید، اگر ندارید می توانید آنها را به صورت مایل در کنار سینیی فر قرار دهید، اما چون ممکن است مواد از آن نشت کند آنها را زیاد پر نکنید.
در حال بارگذاریداخل مخروط ها را ابتدا سس بریزید.
در حال بارگذاریمحصولات گوشتی یا سبزیجات خرد شده دلخواه خود را داخل مخروط بریزید.
در حال بارگذاریمخروط های خود را با پنیر پیتزا پر کنید.
در حال بارگذاریروی پنیر، تکه ای زیتون، قارچ، یا فلفل قرار دهید.
در حال بارگذاریمخروط ها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید، تا زمانی که پنیر آب شده و طلایی رنگ شود.
پیتزای شما آماده است!