چهارشنبه , ۳۰ آبان ۱۳۹۷

خانه / سلامت / سلامت عمومی / غذاهای مفید و مضر برای کسانی که سنگ کلیه دارند

غذاهای مفید و مضر برای کسانی که سنگ کلیه دارند

در مطلب غذاهای مفید و مضر برای کسانی که سنگ کلیه دارند از مجله اینترنتی نخل و آفتاب پیشنهاداتی را در مورد غذای افرادی که دچار سنگ کلیه هستند قرار داده ایم.

غذاهای مضر برای سنگ کلیه,سنگ کلیه,درمان سنگ کلیه,بیماران سنگ کلیه,برنامه غذایی,بعد از غذا,تقویت معده,سنگ,کلیه,غذاهای مفید برای سنگ کلیه

چه غذا هایی برای بیماران سنگ کلیه مضر است؟

 گوشت شتر، گاو، گوساله، گوشت‌های مانده و ماهی شور برایشان مضر است.

 کله پاچه، حلیم، رشته، غذاهای مانده و فریزری، قارچ، غذاهای کنسروی، بادمجان و تخم‌مرغ آب‌پز برایشان مضر است.

 نان فتیر به دلیل اینکه باد در شکم تولید می‌کند برای افرادی که دچار سنگ کلیه می‌شوند مناسب نیست.

 شفتالو، زردآلو و گلابی از جمله میوه‌های مضر برای این افراد است.

 

نکته: بیمارانی که دچار سنگ کلیه می‌شوند بهتر است بیشتر غذاهایی که ملین هستند بخورند و از ورزش‌های طاقت‌فرسا و شدید پرهیز کنند، همچنین این بیماران دچار سنگ کلیه توجه کنند که مسهل‌های قوی برایشان مناسب نیست، می توانند با خوردن انجیر یا روغن زیتون در غذایشان کمی آن را ملین کنند.

 

چه غذا هایی برای بیماران سنگ کلیه مفید است؟

این بیماران می توانند به جای گوشت گاو و گوساله از مرغ، جوجه و گوشت پرندگان استفاده کنند که برایشان هم مناسب است.

نان خشکار که گندم آن شسته نشده و سبوس آن گرفته نشده، برایشان توصیه می‌شود.

غذاهایی که نمک کمی دارند زرده تخم‌مرغ نیمه برشته شده و غذاهایی که با گوشت پرندگان وروغن کنجد یا روغن بادام باشد برایشان مفید است.

زیتون پرورده، کرفس، عسل، مویز، فلفل و نوشیدنی مانند عرق بهار نارنج برایشان خوب است.

خیار، آلبالو، انجیر، انگور، خربزه و زالزالک میوه‌هایی است که مصرف آن یک ساعت بعد از غذا برایشان توصیه می‌شود.

این بیماران می‌توانند برای تقویت معده خشکبار هایی مانند بادام، فندق، پسته و کنجد را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

 

 

 

 

 

منبع: salamatnews.com

همچنین ببینید

۱۰ چیزی که باید هر صبح به خودتان بگویید

در مطلب ۱۰ چیزی که باید هر صبح به خودتان بگویید از مجله اینترنتی نخل و …