دوشنبه , ۲۵ تیر ۱۳۹۷

خانه / آشپزی و تغذیه / نکات آشپزی / نحوه پاک کردن کنگر + عکس

نحوه پاک کردن کنگر + عکس

نحوه پاک کردن کنگر + عکس
جدا کردن ساقه های کنگر

کنگر مثل کرفس شاخه شاخه است که هر شاخه خودش چند سرشاخه دارد. برای راحتی کار می توانید به فاصله قد انگشت کوچک از ته شاخه ببرید و سرشاخه ها را جدا کرده هرکدام را جدا تمیز کنید. و یا مثل من هر شاخه را در یک نوبت پاک کنید.

نحوه پاک کردن کنگر + عکس
کندن تیغ های سر ساقه های کنگر با تیزی چاقو

تیغه یک چاقوی تیز را از کمی پایینتر از محل شروع تیغها به شاخه تکیه دهید و به آرامی رو به بالا بکشید. براحتی تیغها از گوشت کنگر جدا می شوند.

نحوه پاک کردن کنگر + عکس
یریدن تیغ ها از سر ساقه های کنگر

سر شاخه را هم با چاقو ببرید.

نحوه پاک کردن کنگر + عکس
کندن تیغ ها و جدا کردن ساقه های کنگر و بعد مرحله شستن

معمولا تیغهای چند سرشاخه ریز وسطی فقط شکل تیغ هستند و نرم هستند. اینها را احتیاج نیست ببرید.

حالا کنگرهای پاک شده را با تکه هایی به بلندی انگشت کوچکتان ببرید و کنگر تکه شده را با آب سرد چند نوبت بشویید تا شنهای آن گرفته شود. ( من حس می کنم تکه شده اش بهتر شسته می شود).

منبع. دکتر آشپز


همچنین ببینید

نکته هایی برای بهتر درست کردن کیک

در مطلب نکته هایی برای بهتر درست کردن کیک از مجله اینترنتی نخل و آفتاب …

دیدگاهتان را بنویسید