جمعه , ۲۴ مرداد ۱۳۹۹

خانه / آشپزی و تغذیه / نکات آشپزی / نکته های کلیدی در آشپزی

نکته های کلیدی در آشپزی

اين مطلب متعلق به شماست؛ شمايي كه هنوز چند فوت مانده تا آشپزي حرفه‌اي شويد. اينجا جايي است كه پاسخ سوال هایتان را مي‌گيريد.

چرا مربا بعد از پخت تغییر رنگ می دهد؟

اگر آب مربا به اندازه باشد مربا به هیچ وجه تغییر رنگ نمی دهد. در پایان پخت مربا یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کنید و روی مربا بریزید.

نکته های کلیدی در آشپزی
اگر آب مربا به اندازه باشد مربا به هیچ وجه بعد از پخت تغییر رنگ نمی دهد

برای درست کردن ژله بستنی چه زمانی باید بستنی را به ژله اضافه کرد؟

یک بسته ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژله حل شود. بعد بگذارید ژله خنک شود. حالا یک پیمانه بستنی را که به دمای محیط رسیده به ژله سرد شده اضافه کنید. ظرف ژله را قبل از اینکه بستنی را اضافه کنید داخل یخچال بگذارید. اگر ژله گرم باشد باعث می شود ژله بستنی تان دورنگ شود.

نکته های کلیدی در آشپزی
برای درست کردن ژله بستنی، قبل از ریختن بستنی روی ژله باید ژله کاملا سفت شده باشد

برای درست کردن مربای توت فرنگی باید روی توت فرنگی آب بریزیم؟

نه لازم نیست آب اضافه کنید. وقتی شکر را روی توت فرنگی ریختید بگذارید یک شب در یخچال بماند و بعد روی حرارت بگذارید مربا با آب توت فرنگی پخته می شود. اگر آب اضافه کنید مربایتان شل می شود.


برای اینکه ته چین شل نشود