چهارشنبه , ۲۲ آبان ۱۳۹۸

پنکیک دارچینی

پنکیک دارچینی درست کنید دارچین یکی از ادویه هایی است که طبع گرمی دارد و به همین دلیل پنکیک دارچینی یک پیشنهاد عالی برای عصرهای خنک پاییزی است.
پخت پنکیک دارچینی,طرز درست کردن پنکیک دارچینی

مواد لازم :

 آرد1 لیوان
 خامه ترش1 لیوان
شیر1/4 لیوان
 تخم مرغ1 عدد
کره8 قاشق غذاخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین1/2 قاشق چایخوری
شکر5 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای1/4 لیوان
پودر دارچین1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر2 قاشق چایخوری

طرز تهیه :
4 قاشق غذاخوری کره ، 2 قاشق غذاخوری شکر ، شکر قهوه ای و پودر دارچین را داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید ( روش بن ماری ) که به این مخلوط سس دارچینی می گویند.
پس از اینکه سس دارچینی یکدست شد از روی حرارت بخار آب بردارید و کناری بگذارید تا سرد شود.
3 قاشق غذاخوری شکر ، آرد ، جوش شیرین ، بکینگ پودر و نمک را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده ، شیر سرد ، تخم مرغ و خامه ترش را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.

ته ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید ، سس دارچینی را داخل قیف بریزید ، سر قیف را سوراخ کنید و روی پن کیک ها همانند شکل طرح مارپیچ بکشید.

پنکیک دارچینی,طرز تهیه پنکیک دارچینی
پس از چند دقیقه پنکیک ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز بپزد و سس دارچینی برشته شود سپس در ظرف بگذارید و همراه با عسل و خامه و … تزیین و سرو کنید.

نکته : می توانید بجای عسل از انواع مربا و مارمالاد و … استفاده کنید و در زمان پخت پنکیک حرارت باید ملایم باشد.

همچنین ببینید

طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی

در مطلب طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی از مجله اینترنتی نخل و آفتاب شما را با …