دوشنبه , ۱ مرداد ۱۳۹۷

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / ساندويج /پيتزا/فست فود / پیتزا تک نفره با نان ساندویچی

پیتزا تک نفره با نان ساندویچی

در مطلب پیتزا تک نفره با نان ساندویچی برای آموزش طرز تهیه پیتزا تک نفره با نان ساندویچی، با مجله اینترنتی نخل و آفتاب همراه باشید…

پیتزا تک نفره با نان ساندویچی
مواد لازم:
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 1 عدد
قارچ خرد شده:  100 گرم
فلفل دلمه ای: 2 عدد
پیاز: 1 عدد
نان ساندویچی: به میزان لارم
پنیر پیتزا: به میزان لارم
آویشن یا ادویه پیتزا: به میزان لارم
ادویه: به میزان لارم
رب گوجه: به میزان لارم
نمک و فلفل: به میزان لارم

 

 
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید.
بعد آنرا ریز ریز کرده و قارچ را هم شسته و ریز ریز کنید و هر دو ر ا با هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک و فلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.
حال نان ها را به سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از مواد گوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهید تا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را با پنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.
نانهای پرشده را به طور عمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای 180 تا200 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که پنیر طلایی شود.
کسانی که فر ندارند در آن تست بپزند با دمای 250 درجه به مدت 5 دقیقه طول می کشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمانید چون خیلی سریع آماده می شود و خیلی هم خوشمزه است.

 

 

 

 

 

منبع: beytoote.com

همچنین ببینید

آموزش تهیه ساندويچ هات تنوری

 اینبار در مطلب آموزش تهیه ساندويچ هات تنوری از مجله اینترنتی نخل و آفتاب،  طرز …