پنج شنبه , ۹ فروردین ۱۴۰۳

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / سالاد/دسر /پيش غذا / طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج

طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج

طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج
طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج ، سالاد میوه های تابستانی
مواد لازم برای سالاد هندوانه با پنیر کاتیج :
پیاز قرمز خرد شده یک چهارم فنجان
آبلیمو یک چهارم فنجان
* هندوانه ۴ فنجان
پنیر کاتیج ریز ریز شده یک چهارم فنجان
جیکاما یا سیب زمینی مکزیکی پوست کنده و خرد شده نصف تا یک فنجان
* فلفل چیلی نصف یک فلفل
گشنیز خرد شده یک چهارم فنجان
زیره برای مزه دار کردن مقدار کمی
* هندوانه (هسته های آن را دربیاورید و به تکه های ۲٫۵ سانتی آن را ببرید)
* فلفل چیلی (دانه های آن را دربیاورید و خرد کنید)

طرز تهیه سالاد هندوانه با پنیر کاتیج:
در حالی که دارید باقی مواد را آماده می کنید، پیاز خرد شده را در آبلیمو خیس کنید (حدود ۱۰ دقیقه) به آرامی همه مواد را در یک کاسه بزرگ (مخصوص سرو) مخلوط کنید.

فورا سرو کنید. اگه بخواهید تمام شب سالاد را نگه داریدن آن نرم و مرطوب می شود.

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه دسر آدم برفی ویژه شب یلدا

در مطلب طرز تهیه دسر آدم برفی ویژه شب یلدا از مجله اینترنتی نخل و …

دیدگاهتان را بنویسید