شنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه شیرینی آردی

دراین مطلب با طرز تهیه شیرینی آردی یکی دیگر از شیرینی های سنتی که به شیرینی آردی معروف است و معمولاً برای نوروز تهیه می شود آشنا خواهید شد.

طرز تهیه شیرینی آردی

مواد لازم :

کره: 100 گرم
روغن جامد: 100 گرم
پودر شکر: 75 گرم
آرد ذرت: 65 گرم
آرد سفید قنادی: 200 گرم
بیکینگ پودر: 1/8 قاشق چایخوری
وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
پودر هل: 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید.
در ظرف دیگر کره و روغن را با همزن خوب بزنید تا سفید و روشن شود.

پودر قند را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کرمی و روشن شود. بعد وانیل و پودر هل را اضافه کرده کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

سپس ترکیب آرد را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
خمیر را جمع کنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
سپس از یخچال بیرون آورده و قالب بزنید.
و با فاصله 2 سانت از هم در سینی فر بچینید.
به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم شده، بگذارید.

 

 

 

 

 

 

 

منبع: mamisite.com

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

جديدترين گلچين پيامک تبريک عيد نوروز

در مطلب جديدترين گلچين پيامک تبريک عيد نوروز مجله اينترنتي نخل و آفتاب متفاوت ترين …