سه شنبه , ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

طرز تهیه لقمه های سوخاری

در مطلب طرز تهیه لقمه های سوخاری از مجله اینترنتی نخل و افتاب برای شما آموزش طرز تهیه لقمه های سوخاری خوشمزه ای را قرار داده ایم، با نخل و آفتاب همراه باشید.

خوشمزه,طرز تهیه سوخاری,لقمه های سوخاری,طرز تهیه لقمه,طرز تهیه لقمه های سوخاری,درست کردن لقمه های سوخاری,طرز تهیه لقمه های سوخاری

مواد لازم:
پیاز حلقه حلقه شده ی یک سانتی: یک عدد
گوشت چرخ شده: گرم
سیر رنده شده: دو حبه
پنیر موزرلا: گرم
ادویه ها: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: 8 – 7 شاخه
تخم مرغ: دو عدد
شیر و پودر سیر مخلوط شده: یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: نیم پیمانه
پودر سوخاری: به مقدار لازم
* ادویه ها شامل : پاپریکا ، نمک فلفل ، تخم گشنیز ،آویشن، ادویه گوجه و فلفل و هر چیزی که دوست دارید به مقدار لازم

 

* پودر سوخاری ( من از ترکیب پانکو و پودر سوخاری معمولی استفاده کردم)

 

طرز تهیه لقمه های سوخاری:

گوشت چرخ کرده به همراه سیر و جعفری و ادویه ها و پنیر موزارلا را با هم مخلوط می کنیم. پیاز را برش های حلقه ای می دهیم ضخامتش حتما یک سانتی متر باشد. مواد گوشتیمان را داخل این حلقه ها قرار می دهیم و با دستمان آن را مرتب می کنیم.

 

پیاز به حالت قالبی برای این مواد گوشتی عمل می کند. می توانیم بگذاریم نیم ساعت داخل فریزر بماند ( که من توی این مرحله نگذاشتم ).حلقه های پیازمان را که گوشت داخل آن هست را داخل آرد سپس مایه ی تخم مرغی و سپس پودر سوخاری می زنیم.

 

من این مراحل را سه بار تکرار کردم تا یک کاور کامل و خوب دور پیازم را گرفت. من در این زمان لقمه هایم را نیم ساعت داخل فریزر قرار دادم و سپس داخل روغنی که داغ شد سرخشان کردم ( برای اینکه کاملا مغز پخت شود، ابتدا روغن را داغ داغ می کنیم و بعد از اینکه لقمه ها را داخل روغن انداختیم شعله را ملایم می کنیم ).

 

 

 

 

منبع: beytoote.com

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

آموزش تهیه ساندويچ هات تنوری

 اینبار در مطلب آموزش تهیه ساندويچ هات تنوری از مجله اینترنتی نخل و آفتاب،  طرز …