سه شنبه , ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / كيك/شيرني/نان / طرز تهیه 5 نوع شيرينى برای عید نوروز

طرز تهیه 5 نوع شيرينى برای عید نوروز

در مطلب طرز تهیه 5 نوع شيرينى برای عید نوروز از مجله اینترنتی نخل و آفتاب با ما همراه باشید تا نحوه درست کردن شیرینی برای عید نوروز را یه شما آموزش دهیم.

بیسکویت,طرز تهیه,خوشمزه,درست کردن شیرینی,درست کردن شیرینی برای عید,عید نوروز,شيرينى برای عید,برای عید,شیرینی,سال نو

به مناسبت فرا رسیدن سال نو ماهم امروز در نخل و آفتاب یک دستور بسیار ساده را به شما می گوییم که به آسانی می توانید با بکار بردن آن و البته کمی هم خلاقیت خودتان پنج مدل شیرینی مختلف و متنوع را برای عید درست کنید.

درست کردن این شیرینی های عید فقط 15 تا 18 دقیقه زمان می برد و نیاز به هیچ قالبی هم ندارد، این شیرینی خیلی خوشمزه به مدت دو هفته در ظرف دربسته می ماند.

 

درست کردن شیرینی برای عید نوروز:

همان طور که گفتیم با این دستور شیرینی پزی می توانید 5 نمونه شیرینی را برای عید درست کنید اما ما در نخل و آفتاب فقط طرز تهیه یکی از آنها یعنی بیسکویت وانیلی را به شما آموزش خواهیم داد و شما می توانید با بکار بردن کمی خلاقیت و تغییر مواد، شیرینی های گردویی، پرتقالی، کاکائویی و شکلات چیپسی راهم درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه بیسکویت وانیلی :
کره نرم: 125 گرم
شکر دانه ریز: 110 گرم
وانیل مایع: یک قاشق چایخوری
شیر: یک چهارم پیمانه
آرد سفید: 150 گرم
آرد سلف رایزینگ: 110 گرم

طرز تهیه شیرینی عید نوروز:

1- فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه قرار دهید.

2- کره را به همراه شکر با همزن به مدت 2-3 دقیقه هم بزنید تا مخلوط رنگ روشن کرمی پیدا کند بعد وانیل را اضافه کنید و بعد شیر.

3- آرد سفید و آرد سلف رایزینگ که قبلا با هم الک کردید را اضافه کنید و با سرعت کمِ همزن، مواد را مخلوط کنید.

4- به نظر می آید آرد زیاد است ولی وقتی همه مواد مخلوط می شود و یک جا جمع می شود خمیر لطیفی به دست می آید، به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر به دست آمده را بردارید، در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتیمتر از هم داخل سینی فر که کف آن کاغذ انداختید بچینید.

  • می توانید برای اینکه بیسکویت ها یک اندازه در بیاید و منظم تر هم باشد از قاشق پلاستیکی مخصوص اندازه گیری برای برداشتن خمیر استفاده کنید.

5- با انگشت روی بیسکویت ها را فشار بدهید و بعد با چنگال مثلا طرح ضربدری روی ببیسکویت بزنید.

6- بیسکویت ها را به مدت 15تا 18 دقیقه و تا وقتی که زیر آن طلایی شود درون فر قرار دهید.

8- نوش جان.

 

می توانید مطالب مزتبط با شیرینی پزی و عید نوروز را هم در پایین همین صفحه ببینید…

 

 

nakhlvaaftab.ir

 

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

مدل های تخم مرغ,تخم مرغ رنگي,رنگ کردن تخم مرغ,سفره هفت سین,هفت سین,تزیین,تخم مرغ,تخم مرغ هفت سین,تزیین تخم مرغ,تزیین تخم مرغ هفت سین

مدل های تخم مرغ رنگی سفره هفت سین

در مطلب مدل های تخم مرغ رنگی سفره هفت سین از مجله اينترنتي نخل و آفتاب، …