در مطلب طرز تهیه 5 نوع شيرينى برای عید نوروز از مجله اینترنتی نخل و آفتاب با ما همراه باشید تا نحوه درست کردن شیرینی برای عید نوروز را یه شما آموزش دهیم.
به مناسبت فرا رسیدن سال نو ماهم امروز در نخل و آفتاب یک دستور بسیار ساده را به شما می گوییم که به آسانی می توانید با بکار بردن آن و البته کمی هم خلاقیت خودتان پنج مدل شیرینی مختلف و متنوع را برای عید درست کنید.
درست کردن این شیرینی های عید فقط 15 تا 18 دقیقه زمان می برد و نیاز به هیچ قالبی هم ندارد، این شیرینی خیلی خوشمزه به مدت دو هفته در ظرف دربسته می ماند.
درست کردن شیرینی برای عید نوروز:
همان طور که گفتیم با این دستور شیرینی پزی می توانید 5 نمونه شیرینی را برای عید درست کنید اما ما در نخل و آفتاب فقط طرز تهیه یکی از آنها یعنی بیسکویت وانیلی را به شما آموزش خواهیم داد و شما می توانید با بکار بردن کمی خلاقیت و تغییر مواد، شیرینی های گردویی، پرتقالی، کاکائویی و شکلات چیپسی راهم درست کنید.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت وانیلی :
کره نرم: 125 گرم
شکر دانه ریز: 110 گرم
وانیل مایع: یک قاشق چایخوری
شیر: یک چهارم پیمانه
آرد سفید: 150 گرم
آرد سلف رایزینگ: 110 گرم
طرز تهیه شیرینی عید نوروز:
1- فر را روشن کنید و روی دمای 180 درجه قرار دهید.
2- کره را به همراه شکر با همزن به مدت 2-3 دقیقه هم بزنید تا مخلوط رنگ روشن کرمی پیدا کند بعد وانیل را اضافه کنید و بعد شیر.
3- آرد سفید و آرد سلف رایزینگ که قبلا با هم الک کردید را اضافه کنید و با سرعت کمِ همزن، مواد را مخلوط کنید.
4- به نظر می آید آرد زیاد است ولی وقتی همه مواد مخلوط می شود و یک جا جمع می شود خمیر لطیفی به دست می آید، به اندازه یک قاشق غذاخوری از خمیر به دست آمده را بردارید، در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتیمتر از هم داخل سینی فر که کف آن کاغذ انداختید بچینید.
- می توانید برای اینکه بیسکویت ها یک اندازه در بیاید و منظم تر هم باشد از قاشق پلاستیکی مخصوص اندازه گیری برای برداشتن خمیر استفاده کنید.
5- با انگشت روی بیسکویت ها را فشار بدهید و بعد با چنگال مثلا طرح ضربدری روی ببیسکویت بزنید.
6- بیسکویت ها را به مدت 15تا 18 دقیقه و تا وقتی که زیر آن طلایی شود درون فر قرار دهید.
8- نوش جان.
می توانید مطالب مزتبط با شیرینی پزی و عید نوروز را هم در پایین همین صفحه ببینید…
nakhlvaaftab.ir