سه شنبه , ۲۹ اسفند ۱۴۰۲

خانه / آشپزی و تغذیه / نکات آشپزی / نکته های کلیدی در آشپزی

نکته های کلیدی در آشپزی

اين مطلب متعلق به شماست؛ شمايي كه هنوز چند فوت مانده تا آشپزي حرفه‌اي شويد. اينجا جايي است كه پاسخ سوال هایتان را مي‌گيريد.

چرا مربا بعد از پخت تغییر رنگ می دهد؟

اگر آب مربا به اندازه باشد مربا به هیچ وجه تغییر رنگ نمی دهد. در پایان پخت مربا یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کنید و روی مربا بریزید.

نکته های کلیدی در آشپزی
اگر آب مربا به اندازه باشد مربا به هیچ وجه بعد از پخت تغییر رنگ نمی دهد

برای درست کردن ژله بستنی چه زمانی باید بستنی را به ژله اضافه کرد؟

یک بسته ژله را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا ذرات ژله حل شود. بعد بگذارید ژله خنک شود. حالا یک پیمانه بستنی را که به دمای محیط رسیده به ژله سرد شده اضافه کنید. ظرف ژله را قبل از اینکه بستنی را اضافه کنید داخل یخچال بگذارید. اگر ژله گرم باشد باعث می شود ژله بستنی تان دورنگ شود.

نکته های کلیدی در آشپزی
برای درست کردن ژله بستنی، قبل از ریختن بستنی روی ژله باید ژله کاملا سفت شده باشد

برای درست کردن مربای توت فرنگی باید روی توت فرنگی آب بریزیم؟

نه لازم نیست آب اضافه کنید. وقتی شکر را روی توت فرنگی ریختید بگذارید یک شب در یخچال بماند و بعد روی حرارت بگذارید مربا با آب توت فرنگی پخته می شود. اگر آب اضافه کنید مربایتان شل می شود.


برای اینکه ته چین شل نشود چه کار باید کرد؟

اگر ته چین شما شل می شود حتما نسبت مواد اصلی که برنج و مرغ و ماست است بیشتر از تخم مرغ شماست. یا اینکه زمان پخت کم است ومواد خودش را نگرفته است.

برای درست کردن فلافل نخود را باید از قبل بپزیم؟

نخود فلافل باید 24 ساعت قبل از پخت خیس شود و بعد نخود خیس خورده را چرخ کنید.

نکته های کلیدی در آشپزی
برای تهیه فلافل نخود باید 24 ساعت قبل از پخت خیس شود

بهترین راه برای طعم دار کردن گوشت چیست؟

اگر گوشت شما کبابی است، پیاز و فلفل و آب لیموی تازه. اگر خورشی است چند عددبرگ بو کافی است. جوز هندی هم طعم و بوی خوبی به گوشت خورشی می دهد.

سالم ترین روش برای سرخ کردن پیاز و سبزیجات را توضیح دهید؟

نکته های کلیدی در آشپزی
بهترین روش برای سرخ کردن پیاز این است که باید روی حرارت کم باشد و آرام آرام سرخ شود

بهترین روش برای سرخ کردن پیاز این است که باید روی حرارت کم باشد و آرام آرام سرخ شود. در پایان هم باید روغن اضافه را بگیرید. برای سبزیجات هم سالم ترین روش پخت، بخار پز کردن است اما اگر می خواهید سبزی را تفت دهید روی حرارت کم باشد تا جایی که رنگ سبزی عوض نشود.


آرد سوخاری خانگی را چطور درست کنیم؟

پودر نان 500 گرم، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه،پودر جوز هندی، نمک، پودر پیاز و پودر پاپریک از هر کدام نصف قاشق غذا خوری. همه مواد را با پودر نان مخلوط کنید.

اگر روی کیک خانگی طلایی نشود چه کار باید کرد؟

درجه فر باید تنظیم باشد. اگر روی کیک برشته نشود بهتر است چند ثانیه گریل را روشن کنید.

نکته های کلیدی در آشپزی
اگر روی کیک برشته نشود بهتر است چند ثانیه گریل را روشن کنید

طرز تهیه مربای گیلاس را توضیح دهید؟

مواد لازم برای مربا گیلاس :


گیلاس
یک کیلو گرم
شکر
یک کیلو و دویست گرم
جوهر لیمو
یک دوم قاشق چایخوری

طرز تهیه مربا گیلاس :
هسته های گیلاس را بگیرید و دوباره بشویید. شکر را روی گیلاس بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی غلیظ شد جوهر لیمو را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کنید و روی مربا بریزید. بعد از اینکه چند جوش زد مربا را از روی حرارت بردارید. بهتر است مربا را یک شب درون ظرف پخته شده در محیط آشپزخانه بگذارید تا بماند. بعد در شیشه های مورد نظرتان بریزید.

نکته های کلیدی در آشپزی
مربا گیلاس را یک شب درون ظرف پخته شده در محیط آشپزخانه بگذارید و سپس در شیشه بریزید

منبع : مجله آشپزی مثبت / bartarinha.ir

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

تشخیص مرغ سالم + بهترین روش پختن مرغ

این لحظه در مطلب تشخیص مرغ سالم + بهترین روش پختن مرغ از مجله اینترنتی …

دیدگاهتان را بنویسید