جمعه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

کیک پنیر تنوری

کیک پنیر یا چیزکیک یکی از متداول ترین شیرینی یا دسر ها در تمام دنیاست . این شیرینی ترش و شور و شیرین برای مهمانی های عصرانه با یک فنجان قهوه یا چای اعلا بسیار مناسب است .

پیمونه: کیک پنیر یا چیزکیک یکی از متداول ترین شیرینی یا دسر ها در تمام دنیاست . این شیرینی ترش و شور و شیرین برای مهمانی های عصرانه با یک فنجان قهوه یا چای اعلا بسیار مناسب است . کیک پنیر در حالت کلی به دو صورت تنوری و یخچالی تهیه میشود که هر کدام طرفداران خود را دارد . این مدل که کیک پنیر تنوری است به نظر من رسمی تر و البته باز به نظر من خوش مزه تر است .


کیک پنیر تنوری

مواد لازم جهت خمیر :

  • کره …. 200 گرم
  • شکر …. 85 گرم
  • وانیل …. 1/4 قاشق چای خوری
  • آرد گندم …. 170 گرم
  • آرد برنج …. 85 گرم
  • نمک …. نوک قاشق مربا خوری

مواد لازم جهت پنیر :

  • پنیر خامه ای …. 600 گرم
  • شکر …. 150 گرم
  • نشاسته ذرت …. 30 گرم
  • رنده پوست پرتقال …. 1 قاشق چای خوری یا وانیل …. 1/4 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ …. 3 عدد
  • ماست چکیده …. 50 گرم
  • خامه …. 50 گرم

طرز تهیه:

1 – کره را در دمای محیط قرار داده تا کاملا نرم شود.

2 – کلیه مواد مورد نیاز خمیر را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز میدهیم تا جایی که خمیر یک دست و نرم شود . در این مرحله ورز دادن زیاد خمیر لازم نیست زیرا باعث سفت شدن آن میشود . پس تا اندازه ای ورز میدهیم که مواد مخلوط شوند و خمیر حاصل گردد . سپس خمیر را در یک کیسه قرار داده به مدت 30 دقیقه کنار میگذاریم تا استراحت کند .

3 – در این مدت که زمان استراحت خمیر است تخم مرغ ها را در طرف مناسبی ریخته با همزن میزنیم تا زرده و سفیده مخلوط شوند و مواد کرمی رنگ شوند سپس سایر مواد را مخلوط کرده و خوب با دستگاه میزنیم تا یک دست شود .

4 – کف قالب مناسب را کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر را روی آن پهن میکنیم و حدود 2 سانت هم روی دیواره های قالب خمیر را بالا آورده و به آن لبه میدهیم. قطر خمیر حدود 2 تا 3 میلی متر باشد . سپس با چنگال روی آن را سوراخ سوراخ کرده به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیر نیم پز شود .

5 – پس از نیم پز شدن خمیر آن را از فر خارج کرده و میگذاریم سرد شود . سپس مواد روی کیک را که از قبل آماده کرده ایم روی خمیر داده و به مدت 45 دقیقه دیگر در فر میگذاریم . میتوانید برای طلایی شدن روی پنیر به مدت 5 دقیقه در آخر کار گریل فر یا همان حرارت بالای فر را روشن کنید و سپس کیک را از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود و سپس آن را از قالب خارج نمایید و در ظرف مناسب در یخچال قرار دهید .

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه حلوا مینیون

در مطلب طرز تهیه حلوا مینیون از مجله اینترنتی نخل و آفتاب با ما برای …

دیدگاهتان را بنویسید