یکشنبه , ۲۶ آبان ۱۳۹۸

خانه / آشپزی و تغذیه / نکات آشپزی / 10راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا

10راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا

1) رب انار با مرغپس از اینکه تکه‌های مرغ را با آب و کمی نمک پختید، ۲ قاشق غذاخوری رب انار را با نصف لیوان پیاز سرخ شده و یک قاشق چایخوری زعفران دمکرده کمی تفت بدهید و روی مرغ‌ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه‌های مرغ طعمدار شده، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.

۱۰ راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا
۲) قهوه و استیک
اگر قصد درست کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، می‌توانید از پودر قهوه نیمکوب برای طعم دادن به گوشت استفاده کنید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌ای، زیره سبز و چند دانه فلفل سیاه بهترین ترکیب برای طعمدار کردن گوشت‌های استیک و کبابی است.

۱۰ راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا
۳) مایونز با جوجه کباب
اضافه کردن یک قاشق غذاخوری سس مایونز به مواد جوجه کباب می‌تواند هم طعم جوجه را دلپذیر‌تر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز قبل از پخت تکه‌های گوشت به آن اضافه کنید.

۱۰ راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا
۴) آب لیمو و ماکارونی
خیلی‌ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک اضافه می‌کنند. این بار به جای این کار یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را به آب ماکارونی اضافه کنید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کاهش می‌دهید و هم طعم جدیدی را در ماکارونی تجربه خواهید کرد.

۱۰ راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا
۵) آب سیب و کتلت
اگر می‌خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت‌های دنیا متفاوت باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن کمک بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت می‌تواند شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز برطرف کند.

۱۰ راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا
۶) برنج و شامی
اگر مقداری از برنج مهمانی شب گذشته‌تان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما می‌توانید یک لیوان برنج پخته را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده آن را مخلوط کنید و پس از افزودن ادویه و سبزی‌های معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان بگذارید.

۱۰ راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا
۷) پنیر پیتزا با فیله سوخاری
معمولاً بچه‌ها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما می‌توانید برای بالا بردن کالری و بهبود طعم گوشت‌های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب لیموی تازه استفاده کنید.

۱۰ راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا
۸) خامه و سوپ سفید
اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا می‌خواهید مهمانی برگزار کنید، حتماً به سوپ‌های سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپ‌های سفید عطری دل پذیر و طعمی به یاد ماندنی به آن می‌دهد.

۱۰ راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا
۹) پنیر صبحانه و ماکارونی
وقتی ماکارونی را پختید و در ظرف مخصوص سرو آن ریختید، کمی پنیر صبحانه روی آن رنده کنید. مطمئن باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.

۱۰ راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا
۱۰) پنیر خامه‌ای و تخم مرغ
۲ تخم مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک چهارم فنجان پنیر خامه‌ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم مرغ‌ها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه‌ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.

۱۰ راز سرآشپزها برای خوشمزه کردن غذا

همچنین ببینید

نکته هایی برای بهتر درست کردن کیک

در مطلب نکته هایی برای بهتر درست کردن کیک از مجله اینترنتی نخل و آفتاب …

دیدگاهتان را بنویسید