جمعه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۳

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / چلو/پلو/خورشت / 11 نکته برای پخت خورش قیمه

11 نکته برای پخت خورش قیمه

در مطلب 11 نکته برای پخت خورش قیمه با مجله اینترنتی نخل و آفتاب همراه ما باشید تا 11 نکته را برای تهیه یک خورشت قیمه خوب و خوشمزه به شما بگوییم.

طرز تهیه خورش قیمه,سرخ کردن,خورشت قیمه,قیمه,خورش قیمه,پخت خورش قیمه,پخت خورش

1– برای پخت خورش قیمه حتما یک روز قبل لپه را خیس و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن خارج شود.

 

2– برای پخت حتما از پیار داغ فراوان استفاده کنید.

3– حتما از گوشت گوسفند استفاده کنید.

 

4– برای طعم دار کردن از زردچوبه، ادویه هفت رنگ و دارچین استفاده کنید.

 

5- در هنگام پخت چند عدد پیاز بزرگ را پوست کنده و درون خورش بگذارید تا بپزد. بعد از پختن پیاز آن را از درون خورش خارج کرده و کامل میسک کرده و مجدد درون خورش بریزید. با این کار خورش غلظت خوبی خواهد داشت.

 

6– علاوه بر اضافه کردن ربآ از گوجه فرنگی رنده شده وهم استفاده کنید.

7– نیم ساعت تا یک ساعت قبل از این که خورش را از روی شعله بردارید مقداری گلاب درون خورش ریخته و صبر کنید تا خور کامل جا بیفتد.

 

8– برای روغن انداختن خورش چند قالب یخ به خورش تان اضافه کنید.

9- برای سرخ کردن سیب زمینی ها به روغن علاوه بر نمک مقداری زردچوبه هم بزنید و سیب زمینی ها را قبل از سرخ کردن برای چند دقیقه در آب جوش، بجوشانید.

 

10- لیمو امانی را از یک روز قبل با چاقو چند عدد سوراخ کرده و درون آب بگذارید تا تلخی پوست آن خارج شود.

 

11- هرگز برای خورش قیمه از رب انار یا رب نارنج به عنوان چاشنی استفاده نکنید زیرا رنگ خورش شما را تیره می کند.

 

 

 

 

منبع: beytoote.com

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

تهیه خورش قیمه بادمجان + خواص

این لحظه در مطلب آموزش تهیه خورش قیمه بادمجان از مجله اینترنتی نخل و آفتاب طرز …