دوشنبه , ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

36 خاصیت پیاز

پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است و دارای خواص بسیاری است.

7ebb20104f9701f99511b273ff734c35-425

1-خام و پخته پیاز ادرار آوری قوی است .

2-برای رفع گاز معده از تنتور پیاز می توان استفاده كرد، مقدار مصرف آن 10تا 15قطره است كه باید در آب حل كرده و مصرف شود .

3-برای رفع دردهای عصبی شربت پیاز بهترین دارو است .

طرز تهیه شربت پیاز :

100 گرم پیاز خام را با 400 گرم آب مخلوط كرده و بپزید تا له شود سپس 400 گرم قند روی آن بریزید و بگذارید كه جوش بزند تا قند حل شود سپس آنرا صاف كنید و در یخچال قرار دهید .

4- همانوطر كه گفته شد پیاز دارای انسولین گیاهی است و استفاده از آن قند خون را پائین می آورد . بیماران مبتلا به مرض قند باید حتما هر روزه از آن استفاده كنید .

5- اگر پیاز را له كنید و در زیر شكم شخصی كه مبتلا به احتباس ادراری است قرار دهید ادرار را باز می كند .

6-پیاز نیم پز برای سوختگی ها نیز موثر است .

7-پیاز خام محرك قلب است .

8-پیاز باكتری كش است .

9-پیاز تقویت كننده و نرم كننده سینه است .برای این منظور پیاز را آب پز كرده و بخورید .

10-پیاز سنگ كلیه را خرد می كند .

11- پیاز پخته ملین است .

12-برای رفع خارش چشم چند قطره آب پیاز را در چشم بچكانید .

13-برای درمان سنگینی گوش آب پیاز را در گوش بچكانید .

14-ماسك پیاز روی صورت خون را بطرف صورت می كشاند و رنگ صورت را درخشان می كند

15-پیاز چون گرم است برای كسانیكه طبع گرم دارند مضر است و اسراف در خوردن آن موجب فراموشی و سردرد می شود .

16-پیاز لثه ها را محكم می كند .

17-پیاز كلسیم درد دندانها و استخوانها را تقویت می كند و از نرمی استخوان جلوگیری می كند .

18-پیاز معالج عفونتهای مجاری تنفسی از قبیل ورم گلو ، برنشیت ، گریپ و آسم می باشد

19-برای رفع سموم بدن پیاز توصیه می شود .

20- برای آنكه پیاز زود هضم شود و آنهایی كه معده حساس دارند بتوانند آنرا بخورند و از خواص آن ساتفاده كنند باید موقع پختن پیاز مقدایر شكر روی آن بریزید و این عمل هضم پیاز را آسان تر خواهد كرد .

21- برای درمان اسهال از پوست پیاز استفاده كنید بدین صورت كه پوست پیاز را بشوئید و در مقدری آب به مدت ده دقیقه بجوشانید ، سپس آنرا در داخل دستمالی ریخته و فشار دهید تا شیره آن گرفته شود . بعدا این شیره را با شكر شیرین كنید و روز ی چند فنجان از آن را بشوئید تا اسهال كاملا از بین برود .

22- تخم پیاز گرم و خشك است و برای ازدیاد نیروی جنسی مصرف می شود .

23- پیاز ترشی را برای از بین بردن یرقان و تقویت معده و روده و زیاد شدن اشتها مصرف می كنند .

24-اگر از بوی پیاز ناراحت می شوید می توانید بعد از خوردن پیاز برای رفع بوی آن باقلا پخته و یا گردوی پخته و یا نان سوخته بخورید .

25-اگر پشه یا زنبور شما را گزید فورا یك پیاز را بریده و روی محل گزیدگی بگذارید درد و خارش فورا ساكت می شود .

36-اگز از تخم پیاز پمادی درست كنید و روی سر ببندید از ریختن مو جلوگیری می كند .

37-حتما شنیده اید كه در قدیم برای اینكه كسی از اسرار علمی سر درنیآورد آنها را با مركب نامرئی می نوشتند و مركب نامرئی چیزی غیر ازآب پیاز نیست .

38-در خاتمه برای اینكه بوی پیاز شما را ناراحت نكند و اشك از چشمان شما جاری نشود می توانید پیاز را زیر آب شیر پوست بگیرید یا اینكه پیاز را در داخل ظرف بزرگ آب قرار دهید و درآب آنرا پوست بكنید .

همچنین ببینید

کاهش فشار خون در 5 دقیقه + چند توصیه

در مطلب کاهش فشار خون در 5 دقیقه + چند توصیه از مجله اینترنتی نخل …