شنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / غذاهاي سنتي / آبگوشت مغز دار، غذای تهرونی پسند

آبگوشت مغز دار، غذای تهرونی پسند

این آبگوشت با آبگوشت هایی که در خانه درست می کنید کمی متفاوت است. این آبگوشت را خیلی قدیم ها در تهران می پختند. تفاوت آن هم با آبگوشت های رایج امروزی به خاطر داشتن مغزها و همچنین آلو، سیب و قیسی است. در این مطلب از مجله اینترنتی نخل و آفتاب همراه ما باشید، تا طرز تهیه آبگوشت مغزدار را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای آبگوشت مغز دار,فوت و فن پخت آبگوشت مغز دار

مواد لازم برای 4 نفر :

گوشت آبگوشتی 300 گرم
 لوبیا سفید 1/4 پیمانه
 مفز گردو ، مغز بادام ، مغز پسته و مغز فندق 1/2 پیمانه
 قیسی  4 عدد
آلو خورشی 6 عدد
سیب درختی  متوسط 1 عدد
پیاز 1 عدد
زعفران آب شده 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا گوشت را شسته در سبد بگذارید تا آب آن کشیده شود. پیاز را بشویید، پوست آن را جدا کنید و به چهار تکه برش بزنید.

در قابلمه ای مناسب 4 لیوان آب،گوشت و پیاز را بریزید تا  پخته شوند.

لوبیا سفید را از قبل در ظرفی به مدت نصف روز  بریزید تا خیس بخورد. سپس لوبیا را آبکش کنید. وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا را اضافه کنید تا کاملا پخته شود.

مغز گردو، بادام، پسته و فندق را در آب بگذارید تا بتوانید پوست آنها را به راحتی جدا کنید.

سپس چهار مغز را بیفزایید و حدود نیم ساعت بگذارید با حرارت زیاد تا مواد کاملا بجوشد به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید .

سیب درختی را بشویید و خرد کنید. قیسی، آلو خورشی و سیب را اضافه و حرارت را کم کنید تا کاملا مواد پخته شود و غذا جا بیفتد .

حرارت را خاموش کنید و زعفران دم کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.

بخورید و لذت ببرید…

نکته :
اگر می خواهید عطر و رنگ زعفران بیشتر به خورد غذا برود، چند دقیقه قبل از اینکه حرارت اجاق گاز را خاموش کنید، زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه حلیم

این لحظه در مطلب طرز تهیه حلیم از مجله اینترنتی نخل و آفتاب برای شما …

دیدگاهتان را بنویسید