جمعه , ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

خانه / آشپزی و تغذیه / نکات آشپزی / ترفند برای تشخیص 5 خوراکی خوب از بد

ترفند برای تشخیص 5 خوراکی خوب از بد

?تشخیص عسل? خوب از بد

سر گوگرد دار کبریت را وارد عسل کرده سپس با فندک سعی کنید آنرا روشن کنید اگر روشن نشد عسل خوبی خریده اید

و یا با قاشق مقداری از عسل در ظرف آب سردی بریزد به طوری که با فاصله از آب وارد آن شود.اگر مستقیماً در یک جا جمع شد عسل مرغوبیست.

?تشخیص رب گوجه فرنگی ? خوب از بد:
برای تولید رب گوجه فرنگی از کدو استفاده می کنند. برای تشخیص اینگونه رب ها ،یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید.
اگر رنگ آن قرمز بود خوب… و اگر زرد ونارنجی بود کدو است!

?تشخیص شیر? خوب از بد:
برای تشخیص شیری که در آن از شیر خشک کمتری استفاده شده سر سوزنی را وارد شیر کنید وبیرون بیاورید.
اگر سریع قطره شیر چکید کیفیت آن پایین واگر زمان زیادی نیاز به چکیدن شیر بود کیفیت آن خوب است.

?تشخیص چای☕ خوب از بد:
یک پیمانه از چای را در آب سرد بریزید اگر سریع رنگ گرفت در چای از رنگ استفاده شده است اما اگر زمانی حدود ۲۰دقیقه برای رنگ گرفتن آب زمان لازم بود چای مرغوبیست!

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

تشخیص مرغ سالم + بهترین روش پختن مرغ

این لحظه در مطلب تشخیص مرغ سالم + بهترین روش پختن مرغ از مجله اینترنتی …

دیدگاهتان را بنویسید