شنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

شیرینی انگشتی بادامی

با این آموزش شما هم می توانیئ برای عید امسال شیرینی انگشتی بادامی درست کنید، پس با ما باشید..

شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.

شیرینی انگشتی بادامی

دمای فر : 180 درجه سانتیگراد
زمان پخت : 15 دقیقه

مواد لازم:

 آرد 220 گرم
آرد برنج  1/5 قاشق سوپخوری
پودر شکر 60 گرم
 پودر بادام 2 قاشق غذاخوری
کره خرد شده 180 گرم
شکلات برای تزئین

 

طرز تهیه:
آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.
کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.
از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.
در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.

بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.

 

 

 

 

منبع: beytoote.com

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی

در مطلب طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی از مجله اینترنتی نخل و آفتاب شما را با …