در مطلب طرز تهیه سس پیتزا از مجله اینترنتی نخل و آفتاب با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس پیتزا را برای تهیه یک پیتزای خوشمزه به شما آموزش دهیم…
مواد لازم:
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق غذاخوری
پیاز خردشده: 1.2 پیمانه
کرفس خردشده: 1.4 پیمانه
گل سیر: 1 عدد، خردشده
سس گوجهفرنگی: 1 قوطی 227 گرمی
رب گوجهفرنگی: 1 قوطی 170 گرمی
پنیر پارمسان: 2 قاشق غذاخوری
ریحان خشکشده: 1 قاشق چایخوری
پونه خشکشده: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1.2 قاشق چایخوری
شکر: 1.2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1.4 قاشق چایخوری
برگبو: 1 عدد
دانهی رازیانه: 1 قاشق چایخوری
روش تهیه:
1- کره را در یک ماهیتابهی بزرگ ذوب کرده و روغن را به آن اضافه کنید.
2- پیاز، کرفس و سیر را افزوده و هم بزنید تا نرم و یکدست شوند.
3- سس و رب گوجه را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب نرم شود.
4- باقیماندهی مواد را اضافه کنید و بگذارید ترکیب بهتدریج روی شعلهی ملایم بجوشد.
- برای 30 تا 60 دقیقه محتویات باید روی شعله بجوشند.
5برگ بو را خارج کرده و سس را روی خمیر پیتزای خود بریزید.
منبع: wiki.5040.ir