مواد لازم :
نان پيتا (مديترانهاي) | به تعداد لازم |
گوشت چرخ كرده | 300 گرم |
جعفري ريز خردشده | 100 گرم |
پياز | 1 عدد |
نمك، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن مايع مخصوص سرخكردنی | مقداري |
مواد لازم براي تهيه سس :
گوجه فرنگي | 4 عدد |
پياز | 1 عدد |
سير | 2 حبه |
نمک و فلفل | به ميزان لازم |
زردچوبه و ادويه كاری | مقداری |
روغن | مقداری |
طرز تهیه :
پياز را پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد. كاسهاي آماده كنيد، پياز را در آن بريزيد و با گوشت چرخكرده مخلوط كنيد.
نمک، فلفل، زردچوبه و جعفري خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پياز خوب ورز دهيد.
مقداري روغن در تابه ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد. از مايه گوشت مقداري برداشته و در دست همانند شكل فرم دهيد و بعد در روغن سرخ كنيد.
همه مايه را به همين صورت فرم داده و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كبابهاي لقمهاي سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، كنار بگذاريد.
حالا سس را آماده كنيد. براي اين منظور گوجهفرنگي را به همراه سير و پياز داخل مخلوطكن ريخته و به شكل پوره درآوريد. نمك ، فلفل، زردچوبه و ادويه كاري را هم اضافه كنيد.
حالا مواد سس را با مقدار كمي روغن در تابهاي ريخته و روي حرارت به مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا آب گوجه فرنگي ها بخار شود.
سس آماده را روي يك نان پيتا بماليد و به تعداد دلخواه از كبابهاي آماده روي نان بگذاريد، سپس با كمي پياز و جعفري تزئين كرده، سرو كنيد.