در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.
مواد لازم:
- روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
- پیاز قرمز خرد شده یک فنجان
- سیر خرد شده 5 حبه خرد شده
- فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده یک عدد
- پاپریکای دودی یک قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
- برنج 4 فنجان
- جعفری خرد شده سه چهارم فنجان
- پوست لیموی رنده شده برای زمان سرو
- نخود فرنگی پخته یک فنجان
- سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
- میگوی تمیز شده 500 گرم
- برنج قهوه ایی 2 فنجان
- نمک وفلفل به مقدار لازم
- آب لیموی تازه 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
1. یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
2. سیر و پیاز را 2 تا 3 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.
3. پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید.
4. دو سوم از جعفری خرد شده و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
5. میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.
6. در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه از روی اجاق بردارید.
7. این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان.