شنبه , ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

خانه / کامپیوتر و اینترنت / تلفن همراه / 9 ترفند برای محافظت از اطلاعات گوشی

9 ترفند برای محافظت از اطلاعات گوشی

اگر می خواهید برای همیشه خیالتان از بابت ویروسی شدن اطلاعاتتان آسوده باشد، با مطلب 9 ترفند برای محافظت از اطلاعات گوشی همراه ما باشید در مجله اینترنتی نخل و آفتاب…

امنیت به یکی از مشکلات اصلی کاربران موبایلی تبدیل شده، هر کاربری که به اینترنت متصل می‌شود، نگران اطلاعات شخصی و حریم خصوصی اش می شود.در بسیاری از مواقع کاربران برای حفظ امنیت اطلاعات شخصی خود دست به دامن آنتی ویروس ها می شوند.

9 ترفند برای محافظت از اطلاعات گوشی
کاربران ایرانی برای فرار از بدافزارها، اولین راه حل را نصب آنتی ویروس هایی رایگان می دانند، آنتی ویروس هایی که خود منبع نشر ویروس های مخرب اند، حال اگر فرض را بر سالم بودن این آنتی ویروس ها هم بگذاریم، خوب است بدانید تنها نصب آنتی ویروس برای حفاظت از اطلاعات شخصی کافی نیست.

1- اطلاعات مهم خود را فشرده کنید

هنگام ویروسی شدن موبایل ما از آن باخبر نمی شویم، و زمانی که پای ویروس به اطلاعات ما باز شود دیگر راهی برای نجات فایل ها وجود ندارد. پس برای اینکه اطلاعات ما در امان باشد آن ها را در حالت ZIP یا فشرده قرار می دهیم تا از دست ویروس ها در امان باشند.

2- یک آنتی ویروس مناسب روی گوشی نصب کنید
آنتی ویروس های قدرتمند زیادی در بازار وجود دارد اما از کجا متوجه شویم که کدام آنتی ویروس بهتر است؟ اولین معیار برای انتخاب آنتی ویروس، این است که شما می خواهید برای امنیت سیستم خود هزینه ای را پرداخت نمایی یا خیر. زیرا خیلی از آنتی ویروس های رایگان بیشتر جنبه ی تبلیغاتی دارند، فضای گوشی را اشغال می کنند و  سرعت گوشی را چند برابر کاهش می دهند.

3- نمایش فایل های مخفی در گوشی

حافظه ی گوشی پر است و هیج فایلی داخل گوشی نیست! این یکی از مشکلاتی است که ویروس های جدید برای تلفن های همراه ما به ارمغان آورده اند، کاربران فکر می کنند همه اطلاعات خود را از دست داده اند و دیگر نمی توانند به آن ها دسترسی داشته باشند، ولی ویروس ها همیشه در پوشه های مخفی قرار می گیرند و اکثر اطلاعات شما را هم مخفی می کنند. شما با استفاده از نرم افزار های مدیریت فایل، می توانید فایل های مخفی را به نمایش در آورید. برای این کار کافیست دنبال عبارت show hidden files (یا عبارت های مشابه)بگردید و فعالش کنید.

4- برنامه های کرک شده یا مود شده نصب نکنید
فایل ها و برنامه های کرک شده از حالت استاندارد در می آیند یعنی در نسخه مود شده اپلیکیشن توسط فرد یا افراد غیر از توسعه دهنده اصلی ویرایش و دچار تغییرات می شود که این نرم افزار ها از نظر امنیت هیچ گاه ضمانت نمی شوند.
5- حذف فایل های مشکوک
اگر به طور اتفاقی در بین فایل های مخفی شده پوشه ی مشکوکی دیده اید سریعا آن را حذف کنید، نگران نباشید، اگر این پوشه ها را پاک کنید حتی اگر برای خود گوشی هم باشد دوباره باز می گردد و هیچ ضرری برای تلفن همراه شما ندارد .(فقط اگر بازی یا برنامه دارای اهمیتی دارید بیشتر مراقب باشید و دقت کنید که فایل ها مربوط به آن نباشد)

6- از مارکت های معروف دانلود کنید

برنامه و بازی هایی که دانلود می کنید از سایت های معتبر دریافت کنید، به طور مثال اگر می خواهید یک نرم افزار بانکی روی گوشی خود نصب کنید از سایت اصلی خود بانک مربوطه دانلود کنید زیرا امنیت آن تضمین می شود.

7- گوشی را روت نکنید

با روت کردن تلفن همراه دسترسی به رام گوشی یا حافظه خواندنی باز می شود و خطر آسیب به سخت افزار گوشی چند برابر می شود

8- موبایل خود را به سیستم های نامعتبر متصل نکنید
قبل از اتصال موبایل به کامپیوتر اول مطمئن شوید که کامپیوتر آنتی ویروس دارد و آنتی ویروس آن آپدیت شده باشد.
9- تا حد امکان از وای فای های رایگان یا عمومی استفاده نکنید
اگر دقت کرده باشید این روزها تقریباً تمام مکان های عمومی استفاده از WIFI را رایگان کرده اند، بی برو برگرد تقریباً 98%  از افرادی که لپ تاپ، موبایل های هوشمند یا تبلت دارند از وای فای های عمومی استفاده می کنند و این موضوع برای کاربران خوشایند است چرا که اینترنت همراه رایگان دارند و می توانند کار های روزمره خود را انجام دهند ولی در این بین افراد سود جویی مانند هکر های اینترنتی هستند که در این مکان ها به انتظار شما نشسته اند تا از این موقعیت سوء استفاده کرده و به اطلاعات و برنامه های شما یا حتی عکس ها و اطلاعات بانکی تان دسترسی پیدا کنند.
منبع: yjc.ir
به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

تبدیل صورت به ایموجی با کیبورد گوگل

از این پس می توانید با قابلیت Gboard کیبورد گوگل صورت خود را مانند آیفون …