چهارشنبه , ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

آش زرشک

در این پست مجله اینترنتی نخل و آفتاب طرز تهیه یک آش خوشمزه و مفید را برای شما آماده کرده ایم…

حتما استفاده کنید چون:

زرشک: 1-پاک کننده کیسه صفراست 2- برای معده مفید است 3- رقیق کننده خون است 4- باعث کاهش سکته قلبی می شود و…

لوبیا: یک پروتئین مغذی است بدون اینکه کلسترول را بالا ببرد که باعث سیری میشود.

لبو: پاک کننده معده و روده است، البته برای بیماران دیابتی مناسب نیست.

و …

Capture5

مواد لازم :

اسفناج، تره، جعفری: 500 گرم

زرشک: 1 پیمانه

لوبیای قرمز: 1 پیمانه

لبو: 300 گرم

پیاز داغ: 5 قاشق غذاخوری

نعنا داغ: 1 تا 2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

لوبیا را از یک شب قبل خیس کنید و در قابلمه 3/5 تا 4 لیتر آب بریزید.لوبیا و لبور را اضافه کنید. حالا نوبت زرشک است اگر زرشکتان تازه است زرشک راهم اضافه کنید در غیر اینصورت بعد از جوشیدن آب زرشک را اضافه کنید.خب حالا کمی پیاز داغ و نمک اضافه کنید.حواستان باشد که کمی پیاز داغ هم برای تزیین آش نگهدارید.درب قابلمه را گذاشته و منتظر بمانید تا گرم شود.

برای سبزی های آش هم جز تره همه سبزی هارا درشت خورد کنید،اما تره را ریزتر خورد کنید. برای جلو گیری از خراب شدن چاقو می توانید تره را بعد از سبزی های دیگر خورد کنید و بلافاصله چاقو را بشویید.

مواد را خوب هم زده و پس از آماده شدن، آش را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کنید…

 

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه خوراک سنگدان برای کم خونی و ریزش مو

در مطلب طرز تهیه خوراک سنگدان برای کم خونی و ریزش مو از مجله اینترنتی …