اینبار در مطلب آموزش تهیه ساندويچ هات تنوری از مجله اینترنتی نخل و آفتاب، طرز تهیه ساندويچ هات تنوری را به شما غزیزان آموزش میدهیم، با ما همراه باشید…
آموزش تهیه ساندويچ هات تنوری :
برای تهیه این ساندویچ خوشمزه با نخل و آفتاب همراه باشید و مراحل زیر را دنبال کنید.
مواد لازم:
- سينه مرغ
- روغن
- قارچ خرد شده
- كالباس
- نمک
- فلفل
- پودر سير
- سس خردل
- سس سفید
- پنير گودا
طرز تهیه ساندويچ هات تنوری:
1- سينه مرغ را مزه دار کرده و نازک برش میدهیم سپس با روغن سرخ میکنیم.
2- قارچ خرد شده را با نمک و فلفل و پودر سير تفت میدهیم
3- كالباس، مرغ، قارچ، سس خردل و سس سفید را همراه با پنير گودا لای نان باگت می گذاریم و بعد اطراف آن را فويل می پیچیم، طوری که کاملا بسته باشد و نان باگت خشک نشود.
4- ساندویچ آماده شده را به مدت ١٠ دقيقه داخل فر قرار میدهیم تا پنير آن آب شود.
5- ساندويچ حاضر است نوش جان…
می توانید از طریق دکمه های پایین صفحه، این مطلب مجله اینترنتی نخل و آفتاب را با دیگران هم به اشتراک بگذارزید.
nakhlvaaftab.ir