جمعه , ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

طرز تهیه رولت خامه ای

در مطلب طرز تهیه رولت خامه ای با ما باشید تا طرز تهیه رولت خامه‌ای را به شما آموزش دهیم، خامه رولتی یک شیرینی بسیار خوشمزه است که می توانید در میهمانی های خود از آن استفاده کنید.

طرز تهیه رولت خامه ای

مواد لازم:
تخم مرغ: 5 عدد
شکر: 150 گرم
آبجوش: 1/2 استکان
شربت: 1/4 استکان
آرد: 150 گرم
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم
شکلات برای تزئین: به مقدار لازم

 

 

 

 
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده ها را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی هم بزنید. آبجوش را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه سفید و غلیظ شود.

شربت را به این مواد بیفزایید. سفیده ها را نیز جداگانه بزنید تا فرم بگیرد. بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید.

آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. کف یک سینی 40 در 60 سانتیمتری را کاغذ بیندازید.

مایه را روی کاغذ بریزید و با پالت روی آن را صاف کنید و در فری که با آخرین درجه گرم کرده اید، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

بعد از اینکه نان رولت را از فر خارج کردید، روی آن را بپوشانید تا خنک شود. رولت را روی یک کاغذ روغنی برگردانید. سپس آن را لوله کنید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.

بعد از یک ساعت، نان را باز کنید و سطح آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید و دوباره آن را لوله کنید و در ظرف مورد نظرتان قرار دهید.

و در آخر رولت را برش بزنید و با شکلات یا خامه به دلخواه تزئین کنید…

 

 

 

 

 

 

 

منبع: beytoote.com

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه حلوا مینیون

در مطلب طرز تهیه حلوا مینیون از مجله اینترنتی نخل و آفتاب با ما برای …