این میوه سرشار از ویتامین A ،B و C بوده و از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان پیشگیری میکند.پس با ما همراه باشید…

خرمالو یکی از میوههایی به شمار رفته که از لحاظ خواص درمانی شبیه گوجهفرنگی بوده و مصرف آن به دلیل وجود آنتیاکسیدانهای فراوان از ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری میکند.
خرمالو یک میوه پاییزی پرطرفدار بوده و سرشار از ویتامین C و بتاکاروتن است بنابراین تقویتکننده سیستم ایمنی محسوب شده و دارای ارزش غذایی فراوان است.
درخت خرمالو را میتوان از طریق پیوند زدن افزایش داد، در صورت رسیدگی به درخت خرمالو این درخت میتواند تا صد سال عمر داشته باشد و ارتفاع حدود 9 متر را در بر گیرد.
میوه خرمالو شبیه میوههای دانهدار پس از برداشت از درخت به رسیدن ادامه داده و در جاهای مختلفی از دنیا کاشت و برداشت میشود ولی بر اساس تحقیقات این میوه منشأ ژاپنی دارد و به دلیل ویتامینها و مواد معدنی آن بهترین پاککننده کبد و معده است.
خرمالو دارای ویتامین B، A و C بوده و دارای کلسیم، گوگرد و فسفر است. همچنین مواد قندی موجود در آن برای بیماران مبتلا به دیابت ضرری ندارد البته به شرطی که قند موجود در خرمالو در رژیم غذایی آنها محاسبه شود.
ارزش غذایی خرمالو:
صد گرم خرمالو و یا به عبارتی یک عدد از این میوه دارای 79 تا 80 کالری است و در یک عدد خرمالو 4 دهم گرم چربی، 3 دهم میلیگرم آهن و 11 میلیگرم ویتامین C وجود دارد. همچنین خرمالو دارای 2710 واحد بینالمللی ویتامین A است و مصرف یک عدد آن طی یک روز نیمی از ویتامین A بدن را تأمین میکند.