یک محقق طب سنتی گفت: به افراد جامعه القاء شده است که برای رفع کمبود کلسیم و پیشگیری از پوکی استخوان, شیر و ماست یا سایر لبنیات را مصرف کنند این درحالی است که مصرف بیش از حد کلسیم موجب رسوب آن در مفاصل شده که موجب بروز دردهای مفصلی میشود.
![لبنیات](https://nakhlvaaftab.ir/wp-content/uploads/2015/12/139407211342223936290864.jpg)
ابراهیم ایراندوست درباره غذای سالم اظهار داشت: ماست, شیر, چای و غذاهایی با طبع سرد برای افرادی که دارای طبع سرد دارند, خوب نیست.
به گفته وی افرادی که فشارشان اُفت پیدا میکند, عموماً دارای دست و پای سردی هستند, هنگام خواب آب از دهانشان بر روی بالش میریزد, دچار کمخونی, ترشحات پشت حلقی و یبوست نیز هستند, بنابراین غذاهای با طبع سرد به آنها آسیب وارد میکند.
این محقق طب سنتی افزود: به افراد جامعه القاء شده است که برای رفع کمبود کلسیم و پیشگیری از پوکی استخوان, شیر و ماست یا سایر لبنیات را مصرف کنند این درحالی است که مصرف بیش از حد کلسیم موجب رسوب آن در مفاصل شده, دردهای مفصلی را ایجاد میکند.
ایراندوست اضافه کرد: در صورتیکه وجود بیش از حد هر نوع مادهای مانند کلسیم در بدن باعث رسوب بیش از حد کلسیم در مفاصل و زانو میشود و تجمع آن در پاشنه پا خار پاشنه را ایجاد میکند.
وی ادامه داد: در بهترین حالت ممکن؛ اگر این مواد در بدن رسوب نکند, از بدن دفع میشود و بدن سودی از آن نمیبرد.
بهترین راه برای درمان پوکی استخوان استفاده از غذاهای کشکدار است و بهتر است که از کشکهای محلی استفاده شود, غذاهایی مانند کالجوش و مصرف شیر سویا و سویا در رفع کمبود کلسیم بسیار موثر است.
برنج و پلو دارای طبیعت سرد و تر هستند که امروزه قوت قالب در غذاهای اصلی ایرانیان در وعده ناهار و شام شده است که به همراه غذاهای سرد دیگر مانند ماست, سرکه, سسهای صنعتی همگی عامل بروز بیماری است.
وی خاطرنشان کرد: همه موادغذایی یاد شده عامل افزایش رطوبت و سردی معده, روده, استخوانها, رحم, دستگاه ارولوژی, مغز و کل بدن خواهد شد.
منبع: tasnimnews.com