در این مطلب از مجله اینترنتی نخل و آفتاب با ما باشید تا طرزتهیه این ساندویچ را آموزش دهیم
مواد لازم :
باگت ( 450 گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) 2 عدد
سوسیس به مقدار لازم
پنیر موزارلا خرد شده 1 و 1/2 لیوان
فلفل متوسط زرد یا قرمز شیرین، خرد شده 1 عدد ( 3/4 فنجان )
پیازچه نصف شده 1/2 لیوان
تخم مرغ ، آرام زده شده 10 عدد
خامهی زده شده به مقدار مساوی یا خامهی سبک 2/3 لیوان
ریحان خرد شده 1/4 لیوان
نمک 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
1- فر را از قبل در دمای 176 درجهی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نانها به اندازهی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نانها استفاده کنید. پوستههای نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.
2- روکش روی سوسیسها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابهی بزرگ، سوسیسها را له کرده و به همراه فلفل شیرینها به مدت 8 دقیقهای بپزید تا سوسیسها پخته شوند و فلفلها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.
3- در یک کاسهی بزرگ، تخم مرغ ها، خامهی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.
4- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوستههای نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. 1/2 لیوان باقی مانده پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت 35 تا 40 دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغها آماده بشوند. ( 70 درجه سلسیوس )
5- بگذارید برای 5 دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانهدار، باگتها را قطعه قطعه کنید.
منبع :خانواده سبز