خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه است. اما ممکن است درست کردن خیارشور زمان بسیاری را از شما بگیرد. با دستور زیر در کمترین زمان می توانید یک خیارشور عالی درست کنید.
مواد لازم :
سیر : 2 بته
شوید خرد شده : به مقدار لازم
ادویههای ترشی :نصف قاشق چای خوری ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی )
فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری
5-6 عدد خیار کوچک که برش داده شده باند
سرکه سفید : نصف فنجان
نمک دریایی یا مخصوص ترشی : یک قاشق غذاخوری
نحوه آماده سازی :
سیر، شوید، ادویههای مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف 1 لیتری قرار دهید.
برشهای خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آنها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.
سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.
این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
اجازه دهید به همین حالت 24 ساعت باشد. حداقل 3 روز و تا 2 تا 3 ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.