در مطلب طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی از مجله اینترنتی نخل و آفتاب شما را با نحوه درست کرن شیرینی شکلات چیپسی آشنا خواهیم کرد تا از خوردن این شیرینی نرم و خوشمزه لذت ببرید، با نخل و آفتاب همراه باشید.
در مطلب طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی از مجله اینترنتی نخل و آفتاب شما را با نحوه درست کرن شیرینی شکلات چیپسی آشنا خواهیم کرد تا این شیرینی های خوشمزه که درون آنها شکلات هم هست را درست کنید و از خوردن آنها لذت ببرید…
مواد لازم:
کره نرم: 50 گرم
شکر: 50 گرم
خمیر مایه: 1 قاشق سوپخوری
نمک: یک دوم قاشق سوپخوری
تخم مرغ: 1 عدد
آرد: 400 گرم
شکلات چیپسی: یک دوم پیمانه
شیر: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی :
⊗ 3قاشق شیر ولرم را با یک قاشق از شکر و خمیرمایه مخلوط کرده و با قاشق هم بزنید تا خمیر مایه تقریبا حل شود.
⊗ آرد را در ظرف گودی بریزید، وسط آن را گود کرده و مخلوط خمیر مایع را در گودی بریزید، روی آن را هم با آرد بپوشانید.
⊗روی ظرف را با دستمال پوشانده و حدود نیم ساعت استراحت دهید تا خمیر مایه عمل آمده و پف کند.
⊗ باقیمانده شیر و شکر تخم مرغ و نمک را در ظرفی مخلوط کرده و به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر جمع شود، در این مرحله اگر خمیر چسبناک بود کمی آرد و اگر سفت بود کمی شیر اضافه کنید.
⊗خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا صاف شود کره نرم را به خمیر اضافه کرده و دوباره ورز دهید ابتدای کار خمیر شل و چسبناک خواهد شد که با کمی ورز دادن این حالت از بین می رود.
⊗ در آخر شکلات چیپس را نیز به خمیر اضافه کرده و خمیر را جمع کنید و در ظرف چرب شده گذاشته روی آن را هم با دستمال بپوشانید.
⊗ مواد به دست آمده را در جای گرم، حدود 1 ساعت استراحت دهید طوری که خمیر عمل آمده و حجم آن 2 برابر شود.
⊗ سپس خمیر را کمی ورز دهید تا هوای آن خارج شود، خمیر را به چانه های 80 گرمی تقسیم کنید و خوب گرد کنید.
⊗ در سینی که کاغذ انداخته اید، با فاصله بچینید روی آن را هم بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید سپس با مخلوط زرده و شیر رومال کرده و در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد حدود 20 دقیقه بپزید تا روی نان ها کاملا طلایی شود.
در صورت دلخواه می توانید خمیر را 2 نیم کرده به نیم از آن کشمش و نیمی دیگر شکلات چیپسی اضافه کنید یا می توانید شکلات چیپسی را کاملا حذف کرده و هنگام چانه کردن خمیر وسط آن را گود کرده و یک قاشق نوتلا وسط خمیر بگذارید.
این مطلب مجله اینترنتی نخل و آفتاب را از طریق دکمه های پایین صفحه به اشتراک بگذارید تا دیگران هم از خوردن این شیرینی لذت ببرند.
nakhlvaaftab.ir