شنبه , ۴ تیر ۱۴۰۱

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / آموزش و طرز تهیه (موجور) غذای سنتی ترکیه

آموزش و طرز تهیه (موجور) غذای سنتی ترکیه

آموزش و طرز تهیه (موجور) غذای سنتی ترکیهآموزش و طرز تهیه (موجور) غذای سنتی ترکیهمواد لازم :
* تخم مرغ : 2 عدد
* شوید خرد کرده : 4 قاشق غ
* کدو متوسط : 2 عدد
* پنیر سفید : 150 گرم
* روغن : مایع * نمک و فلفل
طرز تهیه
کدوها را پوست گرفته و رنده کنید و با پنیر رنده شده و شوید خرد کرده و تخم مرغ و نمک و فلفل مخلوط کنین و داخل ماهیتابه چرب بریزید و صاف کنین و روی حرارت بگذارین تا کاملا بپزه . سپس طرف دیگه رو برگردونین تا بپزه و سرخ بشه . بعد تزیین کرده و سرو کنین . در ضمن می توانید به جای اینکه این غذا را یکجا توی ماهیتابه تهیه کنید ، مثل کتلت یا شامی لقمه ای آن را سرخ کنید

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه حلیم

این لحظه در مطلب طرز تهیه حلیم از مجله اینترنتی نخل و آفتاب برای شما …

دیدگاهتان را بنویسید