
مواد لازم : (برای ۳ نفر)
- ۳۰۰ گرم سینه مرغ
- ۲ عدد فلفل د لمه ای
- ۱۵۰ گرم قارچ
- ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
- ۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
- به میزان لازم نمک و فلفل
- نان لواش صنعتی که در سوپرمارکت ها موجود است
- به میزان لازم پودر آویشن
- مقد اری روغن مایع
طرز تهیه:
۱٫ سینه مرغ را به شکل مربع های کوچک خرد کنید. قارچ و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از آنکه شستید، به صورت نگینی خرد کنید.
۲٫ در یک تابه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه ای ها را بریزید. ۱ قاشق روغن به مواد اضافه کرده و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مواد را با هم تفت دهید. وقتی رنگ مرغ ها سفید شد، گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب به مواد اضافه و خوب تفت دهید.
۳٫ مواد را ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن زیر تابه را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.
۴٫ ۴-۳ قاشق از مواد را وسط نان ها ریخته و آنها را بپیچید.
فوت وفن:
– اگر مواد را داغ در نان ها بریزید، لواش ها پاره می شوند. دقت کنید که این غذا سریع آماده می شود و مرغ ها نباید به آب بیفتند
– قبل از پیچیدن لواش ها، کمی جعفری خرد شده روی مواد بریزید