پنج شنبه , ۹ فروردین ۱۴۰۳

خانه / آشپزی و تغذیه / طرزتهیه غذاها / ساندويج /پيتزا/فست فود / تانتونی مرغ یک شام خوشمزه و متنوع

تانتونی مرغ یک شام خوشمزه و متنوع

 می شود گفت که این غذا یک ساندویچ مرغ مدرن است که با یک بار امتحان کردنش، همه اهل خانه طرفدارش می شوند. می توانید این ساندویچ را در شب های مبارک رمضان به عنوان یک شام سبك براي اهالي روزه دار خانه آماده كنيد.

تانتونی مرغ، یک شام متنوع


مواد لازم : (برای ۳ نفر)

  • ۳۰۰ گرم سینه مرغ
  • ۲ عدد فلفل د لمه ای
  • ۱۵۰ گرم قارچ
  • ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • نان لواش صنعتی که در سوپرمارکت ها موجود است
  • به میزان لازم پودر آویشن
  • مقد اری روغن مایع


طرز تهیه:

۱٫ سینه مرغ را به شکل مربع های کوچک خرد کنید. قارچ و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از آنکه شستید، به صورت نگینی خرد کنید.

۲٫ در یک تابه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه ای ها را بریزید. ۱ قاشق روغن به مواد اضافه کرده و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مواد را با هم تفت دهید. وقتی رنگ مرغ ها سفید شد، گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب به مواد اضافه و خوب تفت دهید.

۳٫ مواد را ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن زیر تابه را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.

۴٫ ۴-۳ قاشق از مواد را وسط نان ها ریخته و آنها را بپیچید.

فوت وفن:

– اگر مواد را داغ در نان ها بریزید، لواش ها پاره می شوند. دقت کنید که این غذا سریع آماده می شود و مرغ ها نباید به آب بیفتند

– قبل از پیچیدن لواش ها، کمی جعفری خرد شده روی مواد بریزید

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

در مطلب طرز تهیه پیتزا مکزیکی از مجله اینترنتی نخل و آفتاب با ما همراه …

دیدگاهتان را بنویسید