در مقالهی زیر آموزشی ساده برای تهیه سوهان برای شما آورده شده است.
مواد لازم : آرد جوانه گندم : ۲۵۰ گرم
خلال پسته و بادام : ۱ لیوان
آرد سفید : ۲۵۰گرم
روغن حیوانی : نیم کیلو
پودر قند : نیم کیلو
زعفران : ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
آرد جوانه گندم و آرد سفید را باهم ترکیب کرده و چند بار از صافی میگذرانیم تا نرم شود. آب را اندکاندک به آنها میافزاییم و با دست ورز میدهیم تا تبدیل به خمیر شود (این خمیر باید به صورت مایع باشد). مواد فوق را روی حرارت گذاشته و پودر قند را به آنها اضافه میکنیم. روغن را کمکم میافزاییم. آن قدر این مایع را میجوشانیم تا رنگ آن قرمز شود. سپس مواد را روی سطح صافی ریخته و با وردنه صاف میکنیم. خلال پسته و بادام را روی آن ریخته و فشار میدهیم تا به سوهان بچسبد. بعد از اینکه سوهان سرد شد با چند تکان آنها را از ظرف جدا میکنیم.
مواد لازم : آرد جوانه گندم : ۲۵۰ گرم
خلال پسته و بادام : ۱ لیوان
آرد سفید : ۲۵۰گرم
روغن حیوانی : نیم کیلو
پودر قند : نیم کیلو
زعفران : ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
آرد جوانه گندم و آرد سفید را باهم ترکیب کرده و چند بار از صافی میگذرانیم تا نرم شود. آب را اندکاندک به آنها میافزاییم و با دست ورز میدهیم تا تبدیل به خمیر شود (این خمیر باید به صورت مایع باشد). مواد فوق را روی حرارت گذاشته و پودر قند را به آنها اضافه میکنیم. روغن را کمکم میافزاییم. آن قدر این مایع را میجوشانیم تا رنگ آن قرمز شود. سپس مواد را روی سطح صافی ریخته و با وردنه صاف میکنیم. خلال پسته و بادام را روی آن ریخته و فشار میدهیم تا به سوهان بچسبد. بعد از اینکه سوهان سرد شد با چند تکان آنها را از ظرف جدا میکنیم.