پنج شنبه , ۹ فروردین ۱۴۰۳

كاپ‌ كیك به لیمو

كاپ‌ كیك به لیمو

مواد لازم:

  • آرد 225 گرم
  • پودر بادام 60 گرم
  • تخم‌مرغ دو عدد
  • شكر سفید 140 گرم
  • آب لیمو ترش 3 ق غ
  • اسانس لیمو 2 قطره
  • كره 125 گرم
  • پنیر خامه‌ای 75 گرم
  • وانیل 1 ق چ
  • بیکینگ‌پودر 2/1 ق چ
  • مارمالاد به میزان دلخواه

روش تهیه:

1. برای تهیه مافین ابتدا كره و پنیرخامه‌ای را با همزن برقی هم می‌زنیم تا یكدست شوند. شكر را به آنها اضافه كرده و به هم‌ زدن ادامه می‌دهیم. وانیل، آبلیمو، اسانس لیمو و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه می‌كنیم و آنقدر هم می‌زنیم تا مواد پف كرده، یكدست شوند.

2. در انتها آرد، بیكینگ پودر و پودر بادام را به مواد اضافه می‌کنیم و همه را با هم می‌زنیم تا مایه كاملا یكدست شود. سپس مقداری از مواد را داخل كپسول‌های مافین می‌گذاریم؛ طوری كه دوسوم از آنها پر شود و وسط آن یك قاشق چایخوری مارمالاد به قرار می‌دهیم. مافین‌ها را به مدت 40 دقیقه روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم كرده‌ایم قرار می‌دهیم.

3. وقتی روی مافین‌ها طلایی شد آنها را از فر خارج می‌كنیم. پس از پخت می‌توانیم روی مافین‌ها یك قاشق سوپخوری شهد مارمالاد بریزیم و با انواع كرم یا خامه و ماكارون به‌لیمو روی آنها را تزئین كنیم.

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی

در مطلب طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی از مجله اینترنتی نخل و آفتاب شما را با …

دیدگاهتان را بنویسید