پنج شنبه , ۹ فروردین ۱۴۰۳

خانه / آشپزی و تغذیه / نکات آشپزی / نکات ریز خانه داری

نکات ریز خانه داری

✅فراموش نکنید قبل از گذاشتن هویچ دریخچال سر هویچ را ببرید زیرا نوک هویچ،رطوبت هویچ را گرفته آن را خشک و پلاسیده
می کند.
✅لیمو را پیش از آبگیری مدت 15 دقیقه درون آب داغ بیندازید،
آب آن تقریبا دو برابر خواهد شد…
✅اگر اندکی نمک به داخل تابه بریزید از پاشیدن و پخش شدن روغن به اطراف جلوگیری به عمل خواهد آمد.
✅قبل از بریدن پنیر، همیشه کارد را گرم کنید.ملاحظه خواهید کرد که پنیر به آسانی و درست مانند کره بریده خواهد شد.
✅اگر داخل کیسه نان یک پر ساقه کرفس بیندازید،نان را برای مدت بیشتری تازه نگه خواهد داشت.
✅اگر می خواهید گوشت سفت را نرم کنید،روی همه قسمتهای آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید مدت دو ساعت بماند.سپس بپزید.
✅اگر می خواهید املت شما پف کرده منظره جالبی پیدا کند،قبل از زدن تخم مرغ،مقدار بسیار کمی نشاسته ذرت اضافه کنید.
✅برای آنکه گل کلم شما سفید و درخشان شود،در حین پختن مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید.

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

تشخیص مرغ سالم + بهترین روش پختن مرغ

این لحظه در مطلب تشخیص مرغ سالم + بهترین روش پختن مرغ از مجله اینترنتی …

دیدگاهتان را بنویسید