پنج شنبه , ۹ فروردین ۱۴۰۳

کیک‌ گردو

مواد لازم: آرد: 2 لیوان ، روغن مایع: دو سوم لیوان ، بکینگ پودر: 2 قاشق مربا‌خوری ، شکر: 5/1 لیوان ، تخم‌مرغ: 4 عدد ، گردو خرد شده: یک لیوان سر خالی ، رنده پوست لیمو: یک قاشق مربا‌خوری، ماست: یک لیوان

طرز تهیه:

ابتدا تخم‌مرغ‌ها را شکسته و زرده و سفیده را جدا کنید. زرده تخم‌مرغ و شکر و روغن را در ظرف گود بریزید و با همزن برقی بزنید تا کرم‌رنگ شود.

ماست را هم به همراه پوست لیمو رنده شده و گردوی خرد شده به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کرده تا صاف شود. سفیده را هم جدا بزنید تا سفت شده و کاملا فرم بگیرد. آرد و بکینگ پودر را هم مخلوط کنید و 2 الی 3 بار الک کنید.

آرد الک شده را کم‌کم به مواد زده شده اضافه کنید و به هم بزنید. در انتها سفیده تخم‌مرغ را به مواد کیک افزوده و به آرامی و از یک جهت مخلوط کنید.

قالب کیک را کمی چرب کنید و آرد پاشی کرده، مایه کیک را درون آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد، به مدت 35 الی 40 دقیقه بگذارید. پس از این‌که روی کیک کمی طلایی شد، فر را خاموش کنید و چند دقیقه بعد کیک را از فر بیرون آورده و برش بزنید.

 

منبع: sara.jamejamonline.ir

به اين مطلب چه امتيازي ميدهيد؟

همچنین ببینید

طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی

در مطلب طرز تهیه شیرینی شکلات چیپسی از مجله اینترنتی نخل و آفتاب شما را با …

دیدگاهتان را بنویسید