تعداد: 16 نفر
زمان تهیه: 45 دقیقه
زمان پخت: 30 دقیقه
– 2.5 پیمانه آرد کامل
– دو قاشق چایخوری پودر دارچین
– یک قاشق چایخوری جوش شیرین
– نصف قاشق چایخوری نمک
– نصف قاشق چایخوری پودر هل
– 1.4 قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
– یک پیمانه کره آب شده
– دو پیمانه شکر
– یک قاشق چایخوری وانیل
– 5 عدد تخممرغ
– 3.4 پیمانه شیر بدون چربی
– فراستینگ ماسکارپونه*

2. 3 تا از هویج ها را ریز و یکی از آنها را درشت رنده کنید. در یک کاسه متوسط، آرد، دارچین، جوش شیرین، نمک، هل و جوزه هندی را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3. در یک کاسه بزرگ، کره را با سرعت بالا به مدت 30 ثانیه همزن هم بزنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید. هویج و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. زرده تخممرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد و شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در این مرحله، مخلوط باید سفت شود.
4. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخممرغ را با همزن برقی هم بزنید تا کاملا پف کند. سپس آن را به مخلوط اضافه کنید. مواد را به اندازه ای که یکسوم قالب را پر کند در آن بریزید و در فر بگذارید. به مدت 30 دقیقه بپزید تا کیک کاملا مغزپخت شود. آن را به مدت 10 دقیقه روی توری فر بگذارید تا کاملا خنک شود.
5. در آخر فراستینگ ماسکارپونه را روی آن بریزید و سرو کنید.
فراستینگ ماسکارپونه
مواد لازم
– 1.5 پیمانه کره آب شده
– 225 گرم پنیر خامه ای نرم شده
– 225 گرم پنیر ماسکارپونه نرم شده
– 1/4 پیمانه نمک درشت
– 1/4 قاشق چایخوری پودر هل
– یک قاشق چایخوری وانیل
– 450 گرم پودر قند
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ کره، پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه را با هم مخلوط کنید. نمک، هل و وانیل را اضافه کنید. پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس روی کیک بمالید.